ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Επιμήκυνση πέους χωρίς χειρουργείο

Πολλοί άντρες θα εύχονταν να έχουν μερικούς παραπάνω... πόντους (και δεν εννοούμε στο ύψος), ακόμη κι αν δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλους άντρες και το μόριό τους είναι απολύτως φυσιολογικό.

Επιμήκυνση πέους χωρίς χειρουργείο

Έπειτα από εκτενή ανάλυση της υπάρχουσας βιβλιογραφίας που αφορά στις μη χειρουργικές μεθόδους μεγέθυνσης πέους, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο στην Ιταλία διαπίστωσαν ότι υπάρχει δυνατότητα να αυξηθεί το μέγεθος χωρίς νυστέρι.

Δυστυχώς, η μόνη αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος μεγέθυνσης είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί.

Η μέθοδος ονομάζεται έλξη πέους (traction) και περιλαμβάνει μια εξωτερική συσκευή επιμήκυνσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μελέτησαν οι ερευνητές, ο πρωτότυπος «Προκρούστης» επιφέρει κατά μέσο όρο αύξηση 1,5 με 2,5 εκατοστά.

Penis-Traction01

Για να επιτευχθεί βέβαια αυτό το αποτέλεσμα, ο άντρας θα πρέπει να χρησιμοποιεί τη συσκευή για αρκετές ώρες την ημέρα, για διάστημα αρκετών μηνών. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για τους περισσότερους άντρες.

Αν και η μέθοδος της έλξης έχει θετικά αποτελέσματα χωρίς να ενέχει κινδύνους, οι ερευνητές τονίζουν ότι δεν τη συνιστούν για άντρες που θέλουν απλώς να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους αλλά το μέγεθος του πέους τους βρίσκεται στα όρια του φυσιολογικού.

Όσοι πάλι αντιμετωπίζουν τη μικροφαλλία και παράλληλα διαθέτουν... άπλετο χρόνο, ίσως θα πρέπει να συμβουλευθούν τον ανδρολόγο τους.

Διαβάστε επίσης:

Το φυσιολογικό μέγεθος του πέους ανά ηλικία και η μικροφαλλία (πίνακας)
Ο κύκλος ζωής του πέους. Σε ποια ηλικία μειώνεται το μέγεθος
Το μέσο μέγεθος του πέους ανά τον κόσμο (γράφημα, χάρτης & πίνακας)
Τα δάχτυλα αποκαλύπτουν το μέγεθος του πέους