ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Επτά μυστικά για πιο σέξυ κρεβατοκάμαρα

Είναι πολλοί οιλόγοι που χάνεται η σπίθα στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού. Υπάρχουν όμως τρόποινα επιστρέψει το πάθος. Πώς γίνεται αυτό; Ας ξεκινήσουμε από την κρεβατοκάμαρα…

Επτά μυστικά για πιο σέξυ κρεβατοκάμαρα

Είναι πολλοί οιλόγοι που χάνεται η σπίθα στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού. Υπάρχουν όμως τρόποινα επιστρέψει το πάθος. Πώς γίνεται αυτό; Ας ξεκινήσουμε από την κρεβατοκάμαρα…

Η κρεβατοκάμαραείναι ένας χώρος όπου καλλιεργείται η οικειότητα, επομένως πρέπει να διαφέρειαπό τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού.

Για ναδημιουργήσουμε μια ζεστή ερωτική φωλιά δεν αρκεί απλώς να αλλάζουμε τασεντόνια. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές ώστε να προετοιμάσετε κατάλληλα τονπιο προσωπικό χώρο του σπιτιού σας.

1. Απομακρύνετε τα εγωιστικά τρόπαια

Πρέπει ναγιορτάζετε τις επιτυχίες σας, ωστόσο η κρεβατοκάμαρα δεν είναι ο κατάλληλοςχώρος για να επιδεικνύετε τα πτυχία και τα μετάλλιά σας. Αυτά τα αντικείμεναδεν αφορούν τη σχέση αλλά τη δημόσια ζωή. Αντικαταστήστε τα κάδρα με έργατέχνης ή εμπνευσμένες αφίσες. Με τον τρόπο αυτό, εστιάζετε στη θέση που έχετεως σύντροφος σε μια σχέση και όχι στο παρελθόν ή στις ελπίδες για ένα καλύτερομέλλον.

2. Διακοσμήστε ομοιόμορφα

Η ενυδατικήλοσιόν στο ένα κομοδίνο και η αθλητική εφημερίδα στο άλλο είναι συνήθως κόκκινοπανί για την ερωτική ζωή στην κρεβατοκάμαρα. Θα πρέπει να αιωρείται μια αίσθησηισότητας σε κάθε πλευρά του κρεβατιού ώστε το κάθε άτομο να αισθάνεται καλάστην κρεβατοκάμαρα. Ο πιο εύκολος τρόπος να επιτευχθεί η ισότητα στηνκρεβατοκάμαρα –και κατ’ επέκταση στη σχέση– είναι η συμμετρική διακόσμηση. Μια καλήιδέα είναι τα ασορτί κομοδίνα και τα μικρά πορτατίφ που διαχέουν ένα αμυδρό καιομοιόμορφο φως.

3. Χρησιμοποιήστε συνετά το χρώμα

Το κόκκινο είναι κατ’εξοχήν το χρώμα του πάθους και της αγάπης. Και δικαιολογημένα. Αντιδρούμε μεδύο διαφορετικούς τρόπους στο χρώμα: ο ένας είναι βιολογικός και ο άλλος ψυχολογικός.Όταν αντικρίζουμε το κόκκινο, αυξάνεται η αρτηριακή πίεση, ανεβαίνουν οι καρδιακοίπαλμοί, ζεσταίνεται το σώμα και παράγεται ενέργεια. Από ψυχολογικής πλευράς, οσυσχετισμός του κόκκινου χρώματος με την αγάπη είναι επίκτητος. Αυτό δεσημαίνει ότι όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα μέσα στο δωμάτιο πρέπει να είναικατακόκκινα. Αρκούν μερικές πινελιές όπως τα κόκκινα σεντόνια που θα κάνουναντίθεση με ένα λευκό τοίχο ή ένα κόκκινο φωτιστικό στο κομοδίνο.

4. Αμπαρωθείτε

Αποφύγετε τους περιττούςπερισπασμούς εξασφαλίζοντας ότι η πόρτα σας κλειδώνει. Έτσι θα αποφύγετε τοάγχος ότι τα παιδιά μπορεί να μπουν αναπάντεχα και θα μπορείτε ναεπικεντρωθείτε στο σύντροφό σας.

5. Ελέγξτε κάτω από το κρεβάτι

Στον κόσμο τουφενγκ σούι, ακόμη και τα άψυχα αντικείμενα εκπέμπουν θετική ή αρνητικήενέργεια. Απαγορεύεται λοιπόν ρητά να τοποθετείτε κάτω από το κρεβάτι παλιάέγγραφα, φωτογραφίες παλαιότερων συντρόφων ή άλλα αρνητικά φορτισμένααντικείμενα. Από την άλλη, μπορείτε να αξιοποιήσετε το χώρο αυτό για να αποθηκεύσετελευκά είδη, ρούχα ή αγαπημένα βιβλία.

6. Απαρνηθείτε την τεχνολογία

Μασάζ ναι,μηνύματα στο κινητό όχι. Κρατήστε την τεχνολογία μακριά από την κρεβατοκάμαρα,συμβουλεύουν οι ειδικοί. Έτσι, δε θα μπαίνετε στον πειρασμό να αγνοήσετε τοσύντροφό σας για να στείλετε ένα ακόμη e-mail.

7. Αφεθείτε στις μυρωδιές

Τα αιθέρια έλαιαείναι αναμφίβολα ένα υπέροχο αφροδισιακό, καθώς είναι στενά συνδεδεμένα με τις αναμνήσειςμας. Μη βιαστείτε να βυθίσετε την κρεβατοκάμαρα στο άρωμα του γιασεμιού μόνοκαι μόνο επειδή έχει καλή φήμη ως αφροδισιακό. Επιλέξτε ένα συνδυασμό αρωμάτωνπου θα ταιριάζουν και στους δύο.