ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Σεξ και σχέσεις: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

Τι είναι αυτό που ζητούν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Αυτό το ερώτημα βασανίζει εδώ και αιώνες…

Σεξ και σχέσεις: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

Τι είναι αυτό που ζητούν οι γυναίκες από έναν άνδρα; Αυτό τοερώτημα βασανίζει εδώ και αιώνες…


Δείτε ποια είναι τα πέντε μυστικά που πρέπει να γνωρίζεικάθε άνδρας!


Μυστικό 1ο: Οι γυναίκες εκτιμούν τους ευαίσθητους άνδρες,ειδικά όταν αισθάνονται ταραγμένες. Η τρυφερότητα και η φροντίδα διαμορφώνουνισχυρότερους δεσμούς μεταξύ ενός ζευγαριού.


Μυστικό 2ο: Υπάρχει χώρος για ρομαντισμό. Πολλές γυναίκεςεπιθυμούν τους παραδοσιακούς ρόλους στη σχέση. Μπορούν και μόνες τους ναανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου, όμως πάντοτε θα χαρίσουν ένα χαμόγελο στονιππότη που θα το κάνει αντί γι’ αυτές.


Μυστικό 3ο: Η εμφάνιση μετράει. Οι τάσεις της μόδαςαλλάζουν, όμως το στυλ είναι κάτι διαχρονικό. Είναι σημαντικό για μια γυναίκανα βλέπει τον αγαπημένο της να φοράει ένα χρώμα που της αρέσει και να είναιπεριποιημένος σε κάθε περίσταση.


Μυστικό 4ο: Ντυθείτε στα κόκκινα. Οι υποσυνείδητεςπροτιμήσεις των γυναικών υποδεικνύουν πως το κόκκινο χρώμα κάνει έναν άντρα ναφαίνεται πιο δυναμικός, γοητευτικός και επιθυμητός.


Μυστικό 5ο: Μην ψάχνετε μόνο τις λύσεις. Ότανμια γυναίκα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, συνήθως χρειάζεται παρέα και όχισυμβουλές. Οι άνδρες πολλές φορές αισθάνονται την ανάγκη να διορθώσουν κάτι πουπάει στραβά γιατί είναι προσανατολισμένοι στη λύση του προβλήματος. Μια γυναίκαόμως χρειάζεται ένα σύντροφο που να μπορεί να την ακούσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ