ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα 5 super μυστικά για τέλειο sex!

Ψάχνετε τρόπους να κάνετε το sex πιο απολαυστικό; Ανατρέξαμε σε όλες τις σχετικές έρευνες και σας έχουμε τις απαντήσεις!
Τα 5 super μυστικά για τέλειο sex!

Ψάχνετε τρόπους να κάνετε το sex πιο απολαυστικό;

Ανατρέξαμε σε όλες τις σχετικές έρευνες και σας έχουμε τις απαντήσεις!

Δείτε ποιες είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αλλαγές πουεπιβάλλεται να κάνετε για να απογειώσετε τη σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό σας!

Εκμεταλλευθείτε τις… Πέμπτες!

Το πρωί της Πέμπτης είναι η καλύτερα στιγμή της εβδομάδαςγια απολαυστικό σεξ, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας του London School ofEconomics, καθω΄ς παρατηρήθηκαν αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης.

Μη βαριέστε τα προκαταρκτικά!

Όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί τα προκαταρκτικά μειώνουν τιςαναστολές και προκαλούν εντονότερη διέγερση τόσο στον άντρα όσο και στηνγυναίκα. Σύμφωνα με έρευνα, η απουσία προκαταρκτικών αυξάνει τηνπιθανότητα σεξουαλικών προβλημάτων και την έλλειψη ικανοποίησης στις γυναίκες,ενώ στους άνδρες είναι δυνατόν να προκαλέσουν σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Διώξτε το στρες, ξεχάστε τις καταχρήσεις!

Αν έχετε στρες, προσπαθήστε να το περιορίσετε με τεχνικέςχαλάρωσης ή αναζητήστε τη βοήθεια ειδικού. Αρνητική επίδραση στο σεξ έχει καιτο κάπνισμα, αφού η νικοτίνη από το τσιγάρο μειώνει την αιμάτωση του πέους,επηρεάζοντας τη στύση. Το ίδιο ισχύει και για το αλκοόλ που σε μικρές ποσότητεςμπορεί να βοηθήσει, αλλά αν το παρακάνετε, θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στησεξουαλική σας διάθεση.

«Παίξτε» με αιθέρια έλαια!

Το μασάζ με αιθέρια έλαια όπως γιασεμί σανταλόξυλο και τοYlang-Ylang έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη χαλάρωση και ανεβάζουν τηλίμπιντο.

Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η μείωση του λίπους γύρω από τημέση, βελτιώνει τη στύση και αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος. Παράλληλα,μειώνει κατά 50% να παρουσιάσετε κάποια στιγμή αργότερα στη ζωή σας χαμηλάεπίπεδα

τεστοστερόνης.