ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα 6 συστατικά της ακαταμάχητης ανδρικής γοητείας

Η ερωτική έλξη είναι αναμφίβολα ένα πεδίο μάχης στην επιστήμη της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Τα 6 συστατικά της ακαταμάχητης ανδρικής γοητείας

Η ερωτική έλξη είναι αναμφίβολα ένα πεδίο μάχης στην επιστήμη της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Αν και η ομορφιά θεωρείται μέτρο υποκειμενικό, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει μερικά από τα καλά κρυμμένα μυστικά των γυναικών…

Δείτε ποια είναι τα 6 βασικότερα συστατικά που κάνουν έναν άνδρα ακαταμάχητο.

1. Κόκκινα ρούχα

Το κόκκινο είναι αναμφίβολα το χρώμα του πάθους και του έρωτα. Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ, το κόκκινο χρώμα στα ρούχα αποπνέει δύναμη και ερωτισμό. Πολλές φορές μάλιστα, η επίδραση αυτή είναι υποσυνείδητη για τις γυναίκες.

2. Γένια

Ξεχάστε τα ξυραφάκια και τις ξυριστικές μηχανές! Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας δηλώνουν ότι τα γένια αποτελούν για τις γυναίκες ένδειξη ανδρισμού και ωριμότητας.

3. Σωστή στάση σώματος

Η γλώσσα του σώματος είναι εξίσου ισχυρή στο παιχνίδι της γοητείας όσο η προσωπικότητα και η εμφάνιση. Οι άνδρες που κρατούν τον κορμό τους σε ευθεία όταν κάθονται είναι εξαιρετικά ελκυστικοί για τις γυναίκες, τονίζει ο Δρ. Τζέρεμι Νίκολσον από το Imperial College του Λονδίνου.

4. Λιγότερα χαμόγελα

Ένα χαμόγελο μπορεί να μας φτιάξει τη μέρα, όμως ερευνητές από το Πανεπιστήμιο British Columbia του Καναδά υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες δεν ελκύονται ερωτικά από τους χαμογελαστούς άνδρες. Ο λόγος είναι ότι τους φαίνονται λιγότερο επιβλητικοί.

5. Περισσότερη γυμναστική

Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε, αλλά οι γυναίκες λατρεύουν τους μυώδεις άνδρες. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο UCLA της Καλιφόρνια δηλώνουν πως οι μύες αποτελούν ένδειξη υγείας και καλών γονιδίων.

6. Περισσότερος ιδρώτας

Η ανδροσταδιενόνη είναι ένα χημικό συστατικό που βρίσκεται στον ιδρώτα. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια δείχνει ότι αυτή η ουσία ενισχύει την ερωτική διάθεση των γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 συστατικά της ακαταμάχητης γοητείας

Το απρόσμενο χαρακτηριστικό που κάνει τους άνδρες επιθυμητούς

Πώς μιλούν οι γοητευτικοί άνδρες