ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Όσα θέλει να ακούει στην κρεβατοκάμαρα...

Μπορεί ο άντρας να είναι πιο ευθύς και απλός στην σκέψη όσον αφορά το φλερτ και την σεξουαλική επαφή σε σύγκριση με την γυναίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και εκείνος τα “κουμπιά” του, πράγματα δηλαδή που τον ανεβάζου
Όσα θέλει να ακούει στην  κρεβατοκάμαρα...

Μπορεί ο άντρας να είναι πιο ευθύς και απλός στην σκέψη όσον αφορά το φλερτ και την σεξουαλική επαφή σε σύγκριση με την γυναίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και εκείνος τα “κουμπιά” του, πράγματα δηλαδή που τον ανεβάζουν ψυχολογικά και τον βοηθούν να επικοινωνήσει καλύτερα με την σύντροφό του.

Για το καλό της σχέσης σας λοιπόν, δείτε τι απάντησαν οι άντρες σε έρευνα της ιστοσελίδας redbookmag.com σχετικά με τι θέλουν να ακούν από την σύντροφό τους κατά την σεξουαλική επαφή.

“Ακούμπα με ακριβώς εκεί”

Μπορεί να είστε χρόνια μαζί και να ξέρει ο ένας κάθε σπιθαμή του κορμιού του άλλου, καθώς και τα όσα σας αρέσουν, αλλά μια μικρή υπενθύμιση κάθε τόσο, δεν βλάπτει. Ακόμα καλύτερα, ο άντρας θέλει να ακούσει ότι η γυναίκα επιθυμεί να εξερευνήσει νέα σημεία στο σώμα της μαζί του. Νιώθει ότι με αυτόν τον τρόπο τον εμπιστεύεται και σε κάποιον πρωτόγονο, ίσως, βαθμό, ότι εξακολουθεί να είναι το πιο ισχυρό αρσενικό της επιλογής της.

Ελευθερία... λόγου

Αυτά που δεν λέγονται την υπόλοιπη ημέρα, επιτρέπονται και πολλές φορές αναζητούνται την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης. Οι άντρες νιώθουν ότι η σύντροφός τους αισθάνεται πλήρως απελευθερωμένη μαζί τους και αυτό τους ανεβάζει ψυχολογικά.

“Θέλω να σε βλέπω”

Λίγα πράγματα ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση ενός άντρα από το να ακούσει την σύντροφό του να του λέει ότι θέλει να τον βλέπει όταν κατά την σεξουαλική πράξη. Και δεν εννοούμε να τον κοιτάει στο πρόσωπο, αλλά να υπάρχει αρκετό φως στο δωμάτιο/χώρο ώστε να βλέπει ο ένας το σώμα του άλλου και να μην γίνονται όλα στο σκοτάδι. Αισθάνεται ότι η σύντροφός του εξεγείρεται σεξουαλικά από την εικόνα του, αλλά και ότι και εκείνη με τη σειρά της θέλει να τον προκαλέσει ακόμα περισσότερο σε ένα ερωτικό παιχνίδι.

“Είχα μια ονείρωξη/φαντασίωση...”

Είναι υγιές και τους δύο να νιώθουν την άνεση και την επιθυμία να εκμυστηρευτούν στο άλλο τους μισό τις πιο απόκρυφες σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Ο άντρας αισθάνεται ότι η γυναίκα θέλει εκείνον για να εκπληρώσει κάθε της τέτοια σκέψη και αυτό τον κάνει να νιώθει ακόμα πιο δεμένος μαζί της.

“Μην διστάσεις να μου δείξεις ότι με θέλεις 'εδώ και τώρα'”

Πολλές φορές η ρουτίνα της καθημερινότητας εμποδίζει το ζευγάρι να έχει την ερωτική ζωή που θέλει. Όταν η γυναίκα πει στον άντρα πως έχει το ελεύθερο να την πλησιάσει σεξουαλικά όποτε το αισθάνεται, τότε αυτό είναι μια υπενθύμιση ότι δεν αγνοεί την σεξουαλική τους ζωή και δεν τον παραμελεί σε αυτό τον τομέα, όσο και η καθημερινότητα την πιέζει.

Το στοματικό σεξ να είναι επιθυμία και όχι “υποχρέωση”

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των αντρών στην έρευνα, όσο και αν τους αρέσει το στοματικό σεξ με την σύντροφό τους, αυτό που αναζητούν είναι να το επιθυμεί και εκείνη όσο και αυτοί.

“Σε σκεφτόμουν όλη την ημέρα”

Ακόμα μια ένδειξη ότι η γυναίκα επιθυμεί “διακαώς” την σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό της. Ο τελευταίος αισθάνεται επιβεβαίωση, γεγονός που τον κάνει να έρχεται ακόμα πιο κοντά στην γυναίκα όσα χρόνια και αν είναι μαζί σε μία σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα: Με πόσους κάνουν sex γυναίκες και άνδρες σήμερα

Σεξ & χρήμα: Παρηγοριά στον άνεργο…

Ο κίνδυνος που κρύβει ένας καβγάς με το σύντροφο

Τα 14 μυστικά της καλής στύσης (γράφημα)