ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Αστεία και περίεργα: Οι πιο απίστευτοι νόμοι σχετικά με το σεξ

Πείτε ό,τι θέλετε για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά σε ένα πράγμα θα πρέπει όλοι να συμφωνήσετε: έχουν μερικούς από τους πιο απίστευτους, ευρηματικούς και ανήκουστους νόμους σχετικά με το σεξ στον κόσμο.

Αστεία και περίεργα: Οι πιο απίστευτοι νόμοι σχετικά με το σεξ

Δείτε και διασκεδάστε με... προφυλάξεις:

Απαγορεύεται το σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Σατανά!

Αν σας τύχει ποτέ να βρεθείτε στην πόλη Bakersfield στην Καλιφόρνια και να είστε έτοιμοι να κάνετε σεξ με τον Σατανά, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας προφυλακτικό. Σε αυτή την πόλη η σεξουαλική πράξη με τον Σατανά απαγορεύεται δια νόμου αν γίνει χωρίς προφυλακτικό!

Απαγορεύεται το σεξ μέσα στο... ψυγείο του κρεοπωλείου

Προφανώς στην πόλη Newcastle στο Wyoming το να πηγαίνεις στον κρεοπώλη είναι από μόνο του μια πολύ σεξουαλική δραστηριότητα. Γι' αυτό και υπάρχει νόμος που απαγορεύει στα ζευγάρια να κάνουν σεξ μέσα στο δωμάτιο-ψυγείο των κρεοπωλείων.

Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται το σεξ για να αποπληρωθεί ένα στοίχημα στο μπιλιάρδο

Αν βρεθείτε στην πόλη Anniston της Αλαμπάμα και βάλετε στοίχημα παίζοντας μπιλιάρδο, φροντίστε να μην περιέχει η συναλλαγή καμία σεξουαλική πράξη γιατί θα έχετε μπλεξίματα με τον νόμο. Απαγορεύεται στις γυναίκες να προσφέρουν σεξουαλικές χάρες για να "αποπληρώσουν" στοιχήματα που έβαλαν σε παιχνίδια μπιλιάρδου.

Απαγορεύεται στα ζευγάρια την ημέρα του γάμου τους να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια σπορ στην ύπαιθρο

Υπάρχει νόμος στην πόλη Oblong του Ιλινόις, ο οποίος απαγορεύει στα νιόπαντρα ζευγάρια να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια κυνηγιού ή ψαρέματος στην ύπαιθρο. Όλες τις άλλες μέρες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά την ημέρα του γάμου τους αυτό απαγορεύεται!

Απαγορεύεται να εκπυρσοκροτήσει όπλο την ώρα που έχετε οργασμό

Στην πόλη Connorsville στην Μινεάπολη, απαγορεύεται ο άντρας να πυροβολήσει με το όπλο του την ώρα που η σύντροφός του έχει οργασμό.

Απαγορεύεται το σεξ μέσα στο ασθενοφόρο

Μην σας τύχει να βρεθείτε σε ερωτική διάθεση μέσα σε ασθενοφόρο στην πόλη Tremonton της Γιούτα. Ο νόμος απαγορεύει οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μέσα σε ασθενοφόρο την ώρα που αυτό κατευθύνεται προς το νοσοκομείο. Προσοχή όμως: ποινή προβλέπεται μόνο για τις γυναίκες, οι άντρες την γλιτώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα με τον νόμο!

Πολιτεία της Virginia: Το άκρον άωτον στους νόμους για το σεξ...

Όλα τα παραπάνω ωχριούν μπροστά στον τριπλό νόμο για το σεξ που υπάρχει στην πολιτεία της Virginia. Ο νόμος προβλέπει ποινή σε όσα ζευγάρια κάνουν σεξ με το φως αναμμένο, σε όσα ζευγάρια κάνουν σεξ σε οποιαδήποτε σεξουαλική στάση πέραν της "ιεραποστολικής", καθώς και σε όσους άντρες γαργαλάνε τις γυναίκες τους στο σεξ!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές και sex: Πώς οι κάλπες επηρεάζουν τις επιδόσεις!

Ο απόλυτος «οδηγός» για καλύτερο, δυνατότερο οργασμό

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι καλύτερες στο sex!

Η κρέμα που απογειώνει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών!