ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Πέντε πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε για τον... αυνανισμό!

Σίγουρα όλοι οι άνδρες το κάνουν, ακόμη και αν δεν το παραδέχονται, καθώς αποτελεί θέμα ταμπού. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία για τον ανδρικό αυνανισμό που το πιθανότερο είναι ότι αγνοείτε!

Πέντε πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε για τον... αυνανισμό!

Δείτε τα 5 δεδομένα που έχουν προκύψει από αντίστοιχες επιστημονικές έρευνες και θα σας εκπλήξουν!

Ο αυνανισμός δεν είναι ακίνδυνος

Σίγουρα αποτελεί την ασφαλέστερη μορφή σεξ. Ο παρατεταμένος όμως αυνανισμός μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς και ερεθισμούς του δέρματος των γεννητικών οργάνων, όπως επίσης και ρήξη στους θαλάμους του πέους, οι οποίοι γεμίζουν με αίμα κατά τη στύση (κάταγμα πέους).

Δεν υπάρχει φυσιολογικός αριθμός στον αυνανισμό

Το θέμα δεν είναι πόσες φορές θα αυνανιστεί κάποιος μέσα στην εβδομάδα, αλλά το πώς αυτό επηρεάζει τη ζωή του. του κάθε άνδρα. Αν, για παράδειγμα, ο αυνανισμός επηρεάζει τη δουλειά κάποιου ή έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή του σεξ με τη σύντροφό του, τότε η κατάσταση είναι σοβαρή.

Δεν έχει τα ίδια οφέλη με το sex

Ενώ η συνουσία συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και διαφυλάσσει την υγεία της καρδιάς και του προστάτη, δεν φαίνεται να προκύπτουν τα ίδια οφέλη και κατά τη διάρκεια της αυτoϊκανοποίησης.

Ωστόσο, οι επιστήμονες ακόμη δεν έχουν καταλήξει για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η διαφορά.

Απογειώνει την ευχαρίστηση στο sex

Ίσως πιστεύατε το αντίθετο, ωστόσο ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα, καθώς τον βοηθά να ανακαλύψει τι του αρέσει στο σεξ.

Δεν σημαίνει τίποτα για την ποιότητα της σχέσης

Σύμφωνα με σεξολόγους πρόκειται για έναν ακόμη μύθο ότι η αυτοϊκανοποίηση αποτελεί μελανό σημάδι για τη σχέση.

Έρευνα έχει δείξει ότι πολλοί άνδρες αυνανίζονται όχι για τη «σεξουαλική ευχαρίστηση» που αποκομίζουν, αλλά γιατί είναι ένας τρόπος που ανακουφίζει από το στρες της δουλειάς και τα προβλήματα.