ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Δείτε γιατί ονειρεύεστε ότι κάνετε σεξ με τον/την πρώην σας

Το σεξ με τον/την πρώην σύντροφό σας στα όνειρά σας είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Αλλά, σύμφωνα με την γιατρό Pam Spurr, Βρετανίδα ψυχολόγο και συγγραφέα με ειδίκευση σε θέματα σχέσεων, τέτοια όνειρα μπορεί να κρύβουν πολλά κάτω από... τα σκεπάσματα.

Δείτε γιατί ονειρεύεστε ότι κάνετε σεξ με τον/την πρώην σας

Μπορεί να είναι ανησυχητικό, αν είστε σε μια νέα σχέση για την οποία ενδιαφέρεστε πολύ, το να έχετε ένα σεξουαλικό όνειρο για τον/την πρώην σας.

Εάν, σε ένα τέτοιο όνειρο, δείτε ότι κάνετε σεξ με τον/την πρώην σας και το ανακαλύπτει ο/η νυν σύντροφος στην ζωή σας, τότε αυτό είναι πιθανό να συμβολίζει ότι έχετε ακόμα δυνατά αισθήματα για τον/την πρώην. "Ο εγκέφαλός σας, σάς περνάει με αυτό τον τρόπο το μήνυμα ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτά τα συναισθήματά σας", υποστηρίζει η δρ Pam Spurr.

Αν στο όνειρό σας, δείτε ότι κάνετε σεξ με τον/την πρώην σας, αλλά δεν είστε γίνεστε αντιληπτοί από τον/την νυν σύντροφό σας, τότε είναι πιθανό αυτό να συμβολίζει μια ψυχολογική ανάγκη για συντροφικότητα/άνεση σε μια γνώριμη κατάσταση που σας έχει γεμίσει με θετικά συναισθήματα στο παρελθόν.

"Όταν αντιληφθείτε ότι βλέπετε πολύ συχνά όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου με τον/την πρώην σας, πρέπει να ανησυχήσετε για την κατάσταση της σχέσης σας", επισημαίνει η δρ Spurr.

Αυτό είναι το υποσυνείδητό σας που προσπαθεί να σας πει ότι έχετε αφήσει εκκρεμότητες από αυτήν τη σχέση και πρέπει να τις επιλύσετε, πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με το άλλο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Οκτώ μύθοι & αλήθειες για την πρόωρη εκσπερμάτιση

Προσοχή: Τι μπορείτε να πάθετε από ένα one night stand

Ετοιμαστείτε: Έρχεται το τζελ του οργασμού

Οργασμική κεφαλαλγία: Τι είναι και σε ποιες υποκατηγορίες χωρίζεται