ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Επτά μύθοι για το σεξ που πρέπει να ξεδιαλύνετε αμέσως

Επτά μύθοι για το σεξ που πρέπει να ξεδιαλύνετε αμέσως

Οι "μύθοι" που δημιουργούνται και διαδίδονται σχετικά με το σεξ είναι αποτέλεσμα της ελλιπούς πληροφόρησης των ανθρώπων αλλά και των λανθασμένων συμπερασμάτων που πολλοί βγάζουν βασισμένοι σε αυτή την ελλιπή γνώση.

Δείτε επτά μύθους για το σεξ και μάθετε τις αντίστοιχες αλήθειες που ισχύουν σε κάθε περίπτωση:

Η πρόωρη εκσπερμάτιση επηρεάζει μόνο τους νεαρούς άντρες: Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση ξεκινάει κατά την έναρξη της σεξουαλικής ωριμότητας, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτό το πρόβλημα αρκετά αργότερα στη ζωή τους. Επηρεάζει το 30% των ανδρών κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Δύο προφυλακτικά είναι καλύτερα από ένα: Χρησιμοποιώντας δύο προφυλακτικά ταυτόχρονα στην πραγματικότητα κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό. Μπορεί να προκαλέσετε τριβές μεταξύ των προφυλακτικών και αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει διαρροή ή σκίσιμο/σπάσιμο του προφυλακτικού.

Εάν ο άντρας "τραβηχτεί" πριν την εκσπερμάτιση, τότε η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει έγκυος: Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Πριν από τον οργασμό του ένας άδρας μπορεί εν αγνοία του να απελευθερώσουν σπέρμα μέσα στον κόλπο (προσπερματικά υγρά).

Το καλό σεξ έρχεται φυσικά: Στην πραγματικότητα δεν είναι πάντα εύκολο να συμβεί αυτό. Το "κλειδί" για καλό σεξ είναι η καλή επικοινωνία μεταξύ των ερωτικών συντρόφων.

Οι άνδρες έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές από τις γυναίκες: Όπως και οι γυναίκες, οι άνδρες βιώνουν αρκετές διακυμάνσεις καθημερινά στην λίμπιντό τους. Οι ίδιοι παράγοντες που επηρεάζουν την σεξουαλική ορμή μιας γυναίκας, επηρεάζουν, επίσης, έναν άντρα, συμπεριλαμβανομένου του καλού ύπνου, του στρες, της διατροφής ή δυσαρμονίας στην σχέση.

Το στοματικό σεξ είναι πιο ασφαλές από το κολπικό και το πρωκτικό σεξ: Λάθος. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες μετάδοσης Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Νοσημάτων (ΣΜΝ) μέσω του στοματικού σεξ. Υπάρχει ανταλλαγή υγρών και οι ασθένειες μπορούν να εισέλθουν στο σώμα σας από μικρές εκδορές/κοψίματα στο στόμα ή τον λαιμό σας.

Το σεξ δεν είναι πλέον σημαντικό μετά από κάποια ηλικία: Το σεξ είναι σημαντικό για όλους τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η απώλεια της σεξουαλικής τους διάθεσης είναι ένα φυσικό μέρος της γήρανσης, αλλά μπορεί να σχετίζεται με μια σειρά από άλλους παράγοντες.

Διαβάστε επίσης:

Τέσσερις παράδοξοι παράγοντες που καταστρέφουν τη στύση

Αλκοόλ πριν το σεξ: Ένα αμφισβητούμενο αφροδισιακό

Πέντε αισθησιακά μυστικά που επιβάλλεται να γνωρίζετε...

Οι σεξουαλικές ερωτήσεις που ντρέπεστε να κάνετε – και οι απαντήσεις τους!