ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οι άντρες... φτάνουν πρώτοι. Με μεγάλη διαφορά...

Ο μέσος όρος χρόνου που χρειάζεται ένας άντρας να φτάσει σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή έχει αποδειχτεί ότι είναι αισθητά μικρότερος από τον αντίστοιχο που χρειάζεται η γυναίκα.

Οι άντρες... φτάνουν πρώτοι. Με μεγάλη διαφορά...

Ως εκ τούτου, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην σεξουαλική τους ζωή, επειδή η χρονική διάρκεια της επαφής δεν ικανοποιεί και τους δύο εξίσου.

Η εταιρεία Promescent, η οποία διαθέτει στην αμερικανική αγορά το πρώτο εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων σπρέι για την πρόωρη εκσπερμάτιση, πραγματοποίησε πρόσφατα έρευνα σε 502 άντρες και γυναίκες ηλικίας από 18 έως 60 ετών (η πλειοψηφία ήταν 30-44 ετών) σχετικά με την σεξουαλική τους εμπειρία.

Το ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να απαντήσουν οι άντρες συμμετέχοντες περιείχε ερωτήσεις όπως "Είσαι σε θέση να βοηθήσεις την σύντροφό σου να φτάσει σε οργασμό;" και "Αισθάνεσαι ότι η πορνογραφία (σε τηλεόραση, διαδίκτυο, περιοδικά κλπ) σε επηρεάζει προσωπικά στην σεξουαλική σου ζωή;".

Το ερωτηματολόγιο των γυναικών είχε ερωτήσεις όπως "Καταφέρνεις να φτάσεις σε οργασμό κάθε φορά που κάνεις σεξ;" και "Μετά από πόσο χρόνο φτάνει σε οργασμό ο σύντροφός σου κατά την σεξουαλική πράξη;".

Διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 50% των γυναικών παραδέχτηκε ότι ο σεξουαλικός τους σύντροφος φτάνει σε οργασμό μέσα σε 5 λεπτά κατά μέσο όρο και το 23% ότι αυτό γίνεται μέσα σε 2 λεπτά!

Μόλις το 22% των γυναικών απάντησε ότι καταφέρνουν να φτάσουν κάθε φορά σε οργασμό οι ίδιες κατά την σεξουαλική πράξη με τον σύντροφό τους.

Διαβάστε επίσης:

Επτά μύθοι για το σεξ που πρέπει να ξεδιαλύνετε αμέσως

Τα μεγαλύτερα σεξουαλικά φετίχ: Κάπου εδώ είναι και το δικό σας...

Ποια πόλη της Ελλάδας κάνει περισσότερο σεξ;

Σημείο G: Ένα μυστήριο του γυναικείου κορμιού...