ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα πιο ευαίσθητα σημεία στα γεννητικά όργανα του άνδρα (γράφημα)

Νομίζετε ότι ξέρετε ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του ανδρικού σώματος και μάλιστα ποια σημεία των γεννητικών οργάνων είναι πιο ευαίσθητα στο άγγιγμα; Ξανασκεφτείτε το...

Τα πιο ευαίσθητα σημεία στα γεννητικά όργανα του άνδρα (γράφημα)

Ερευνητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν εξέτασαν πόσο ευαίσθητα είναι στα εξωτερικά ερεθίσματα σε 17 διαφορετικά σημεία του ανδρικού μορίου και τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα αλλά και ανατρεπτικά.

Πολλοί πιστεύουν ότι το άκρο του μορίου είναι και το πιο ευαίσθητο, όμως στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. «Το πιο ευαίσθητο σημείο είναι το άνοιγμα της ακροποσθίας [2, 16]», δηλώνει ο επικεφαλής της σχετικής μελέτης Morris Sorrells.

Παράλληλα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο δακτύλιος και η ραβδωτή λωρίδα εσωτερικά της ακροποσθίας [12, 13, 14] είναι εξαιρετικά ερωτογενείς δομές.

Στη μελέτη συμμετείχαν 159 υγιείς άνδρες και τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν πόσο ευαίσθητα είναι διάφορα σημεία του σώματός τους, κυρίως στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ορισμένοι από τους άνδρες είχαν κάνει περιτομή.

Η σχετική μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση British Journal of Urology International.

sensitive
table1
fig

Διαβάστε επίσης:

Οι επιστήμονες βαθμολογούν τις ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος!

Μύθος το σημείο G – Υπάρχει όμως το σημείο CUV