ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οκτώ τύποι ανθρώπων που έχουν πιο πολλούς οργασμούς από εσάς!

Αν ψάχνετε τρόπους για να έχετε περισσότερους οργασμούς στην σεξουαλική σας ζωή, τότε ίσως θα πρέπει να αναλογιστείτε το πού κατοικείτε, το είδος του smartphone που χρησιμοποιείτε, ακόμα και... το τι ψηφίζετε!

Οκτώ τύποι ανθρώπων που έχουν πιο πολλούς οργασμούς από εσάς!

Η ιστοσελίδα yourtango.com συγκέντρωσε στοιχεία από επιμέρους έρευνες επάνω στον οργασμό και παρουσιάζει 8 τύπους ανθρώπων που -στατιστικά- απολαμβάνουν τους περισσότερους οργασμούς.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί:

Εκείνοι που εργάζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά μέσα

Στην 4η ετήσια έρευνα που έκανε η ιστοσελίδα match.com αποδείχτηκε ότι από όλα τα επαγγέλματα, οι αδέσμευτοι άντρες και γυναίκες που εργάζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές έχουν τους περισσότερους οργασμούς με ποσοστό 64%.

Οι ηλικιωμένες γυναίκες

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση The American Journal οι ηλικιωμένες γυναίκες είναι με μεγάλη διαφορά πιο ικανοποιημένες από την σεξουαλική επαφή σε σύγκριση με τις... εγγονές τους!

Οι χρήστες smartphones με λειτουργικό σύστημα Android

Έρευνα του match.com έδειξε ότι οι χρήστες κινητών Android έχουν κατά 55% περισσότερους οργασμούς σε κάθε σεξουαλική επαφή σε σύγκριση με τους χρήστες οποιουδήποτε άλλου λειτουργικού συστήματος smartphone.

Εκείνοι που ψηφίζουν τους Ρεπουμπλικανούς

Έρευνα έδειξε ότι οι ψηφοφόροι της συντηρητικής πτέρυγας των Αμερικανών έχουν περισσότερους οργασμούς από εκείνους των άλλων πολιτικών σχεδιασμών.

Οι κοκκινομάλλες

Μπορεί ο μύθος να θέλει τις ξανθιές γυναίκες να είναι πιο... καυτές, αλλά έρευνα έδειξε ότι οι κοκκινομάλλες έχουν τους περισσότερους οργασμούς από κάθε άλλο (φυσικό) χρώμα μαλλιών στις γυναίκες με ποσοστό 41%. Οι ξανθιές ακολουθούν με 36%.

Οι γυναίκες που προτιμούν τους πιο "αρρενωπούς" άντρες

Έρευνα του πανεπιστημίου Penn στις ΗΠΑ έδειξε ότι οι γυναίκες που προτιμούν ως σεξουαλικούς συντρόφους εκείνους τους άντρες που έχουν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή.

Εκείνοι που κάνουν σεξ με τον/την πρώην ερωτική τους σύντροφο

Έρευνα του match.com έδειξε ότι το 44% των ατόμων που κάνουν σεξ με τον/την πρώην σύντροφό τους, έχουν οργασμό ΚΑΘΕ φορά που έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί του/της.

Οι γυναίκες που είναι παντρεμένες με εύπορους άντρες

Έρευνα του πανεπιστημίου του Newcastle έδειξε ότι οι εύποροι οικονομικά άντρες καταφέρνουν να φέρουν τις συντρόφους τους περισσότερες φορές σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες νιώθουν γενικά πιο απελευθερωμένες και ψυχολογικά ασφαλείς δίπλα σε εύπορους/ισχυρούς άντρες με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερα επίπεδα οιστρογόνων και να είναι πιο "οργασμικές".

Διαβάστε επίσης:

Τα σημάδια που προδίδουν έναν... σεξομανή!

Όσα ντρέπονται να ρωτήσουν οι γυναίκες τον... γυναικολόγο τους

Τα πιο ευαίσθητα σημεία στα γεννητικά όργανα του άνδρα (γράφημα)

Τα 7 μυστικά της γυναικείας αυτοϊκανοποίησης