ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Άντρες δώστε προσοχή: Δείτε πώς θα πετύχετε απανωτούς οργασμούς!

Ο πολλαπλός οργασμός είναι για πολλούς άπιαστο όνειρο... Αν και για τις γυναίκες θεωρείται κάτι το εφικτό, για τους άντρες είναι σχεδόν αδύνατο...

Άντρες δώστε προσοχή: Δείτε πώς θα πετύχετε απανωτούς οργασμούς!

Ή μήπως όχι; Η ειδικός απαντά.

Σύμφωνα με τη σεξολόγο και συγγραφέα Ava Cadell, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες μπορούν να απολαύσουν τον οργασμό πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι δεν μπορούν να πετύχουν απανωτούς οργασμούς επειδή δεν έχουν κάνει ορθή διάκριση ανάμεσα στις έννοιες οργασμός και εκσπερμάτιση.

Οργασμός ονομάζεται το στάδιο της σεξουαλικής εμπειρίας 2 έως 7 δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτιση. Κατά το στάδιο αυτό, κάθε σημείο του σώματος γίνεται εξαιρετικά ευαίσθητο στα εξωτερικά ερεθίσματα, η αναπνοή γίνεται πιο γρήγορη και τα γεννητικά όργανα του άντρα γίνονται επίκεντρο της αίσθησης.

Η εκσπερμάτιση είναι το τελικό στάδιο της διέγερσης, η επισφράγιση του οργασμού, και συνοδεύεται φυσικά από την απελευθέρωση σπέρματος αλλά και την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών που δίνουν εντολή στο αντρικό σώμα να περάσει στο στάδιο ανερεθιστότητας ή στάδιο υστερήσεως. Μετά την εκσπερμάτιση, δηλαδή, το αντρικό σώμα χρειάζεται χρόνο πριν επιστρέψει και πάλι στο στάδιο του οργασμού.

Μπορεί να αποφευχθεί προσωρινά η εκσπερμάτιση και να επιτευχθούν οι απανωτοί οργασμοί, όμως χρειάζεται αρκετή... εκπαίδευση.

Όταν ο άντρας αισθάνεται ότι πλησιάζει η «κρίσιμη στιγμή», πρέπει να σφίγγει τους μύες του πυελικού εδάφους, όπως όταν θέλει να ουρήσει και προσπαθεί να κρατηθεί. Με τον τρόπο αυτό, θα απολαύσει έναν οργασμό χωρίς να περάσει στο στάδιο ανερεθιστότητας.

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 στάδια του οργασμού – γνωρίστε τα ένα ένα...
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το «σεξουαλικό γκάζι» του εγκεφάλου!
Το «φυσικό βιάγκρα» είναι ο χυμός από...
Νέα μελέτη αποκαλύπτει ποιοι έχουν -τελικά- τους περισσότερους οργασμούς