ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτά είναι τα 10 βασικά χαρακτηριστικά που όλοι οι άντρες ψάχνουν σε μία γυναίκα

Οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη και οι άντρες από τον Άρη! Αυτό είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε!

Αυτά είναι τα 10 βασικά χαρακτηριστικά που όλοι οι άντρες ψάχνουν σε μία γυναίκα

Εκεί που λέμε κι εμείς οι κακομοίρες ότι κάπου έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε την ιδιοσυγκρασία των αντρών και να βρίσκουμε κάπως τα κουμπιά τους, εκεί ακριβώς είναι που μας τα χαλάνε και ζητούν κάτι άλλο από εμάς!

Ναι μπορεί οι άντρες να είναι οπτικά όντα, κομματάκι πιο πεζοί από εμάς και σίγουρα όχι τόσο ευαίσθητοι, αν και υπάρχουν τρανταχτές εξαιρέσεις, αλλά έχουν κι αυτοί τα αλλόκοτα ξεσπάσματά τους τα οποία τους αναγκάζουν να αφήσουν στην άκρη την αντρική τους φύση και να συμπεριφερθούν λίγο πιο... γυναικεία!

Αν νομίζατε λοιπόν ότι τον άντρα τον ενδιαφέρει μόνο ένα ζευγάρι τεράστια στήθη και ένας ολοστρόγγυλος πισινός, μπορεί μεν να έχετε ένα δίκιο, αλλά όλα αυτά ισχύουν σε διαφορετικές και ξεχωριστές περιπτώσεις. Και ενώ εμείς οι γυναίκες, όταν θέλουμε sex και όταν θέλουμε σχέση, τα γούστα μας είναι πάνω κάτω τα ίδια, γιατί κατά βάθος πάντα θέλουμε σχέση, οι άντρες στο συγκεκριμένο θέμα είναι κυριολεκτικά Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ.

Εδώ λοιπόν σας έχουμε, έπειτα από απαντήσεις 20.000 αντρών, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητούν σε μία γυναίκα, με σειρά προτεραιότητας! Πάρτε χαρτί και στυλό και κρατήστε σημειώσεις!

Διαβάαστε περισσότερα στο queen.gr