ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Νέο τμήμα Sex Coaching στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η οικονομική κρίση έχει απομακρύνει ερωτικά πολλά ζευγάρια. Η ανεργία, οι καβγάδες για τα χρήματα, η ρουτίνα επηρεάζουν την καθημερινότητα των περισσότερων και μόνο το σεξ δεν τους κάνει να βάζουν ως προτεραιότητα.

Νέο τμήμα Sex Coaching στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών

Αυτό, όμως, ήρθε η ώρα να αλλάξει. Με στόχο μια χαρούμενη ερωτική ζωή, τo νέο τμήμα Sex Coaching, του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν βιωματικά σεμινάρια, για να απογειώσουν την ερωτική τους ζωή και να βελτιώσουν τις σχέσεις τους.

«Εν αρχή ην ο λόγος. Στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο δίνουμε τον λόγο σε τρεις κυρίες, που θα πρωταγωνιστήσουν στο θέμα της διαχείρισης προβλημάτων της ζωής και του έρωτα. Θα γίνονται θεματικές συνεδρίες, που θα τις παρακολουθούν όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν πληροφορίες, να έχουν πρόσβαση σε ειδικό υλικό, να έχουν καθοδήγηση κτλ. Κάθε συνεδρία μπορεί να διαρκεί από 1 έως 4 ώρες», εξήγησε ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Yπεύθυνη του τμήματος Sex Coaching είναι η Ειρήνη Χειρδάρη, sex coach, dating coach, συγγραφέας και sex editor. Βασικές της συνεργάτιδες, η Ιλένα Μπόγρη και η life, business & relationship coach Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη. Η τελευταία βρίσκεται στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, όχι μόνο για να στηρίξει τους ανθρώπους στις σχέσεις και στην προσωπική τους ζωή, μέσω σεμιναρίων relationship coaching, αλλά και για ομαδικές συνεδρίες life coaching και business coaching, εφόσον η σεξουαλικότητα δεν είναι ξέχωρη από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας.

«Είναι η πρώτη φορά που το sex coaching και το relationship coaching μπαίνουν σε ιατρική ατζέντα. Kαι μάλιστα, σ’ αυτήν με τον τίτλο του εγκυρότερου και του πιο ενημερωμένου ιατρικού οργανισμού της χώρας, του Aνδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Μακριά, πολύ μακριά από τα στερεότυπα, τα ταμπού και τις προκαταλήψεις, αλλά σε απόσταση φιλιού με τη μασίφ γνώση και την εκπαίδευση, γύρω από την ηδονή, το φλερτ, το σεξ, και τις ερωτικές σχέσεις», εξήγησε χαρακτηριστικά η κα Χειρδάρη.

Σε ενημερωτική εκδήλωση που έγινε πριν από λίγες μέρες, οι τρεις coaches έδωσαν λεπτομέρειες για τα σεμινάρια που θα παρουσιαστούν το ερχόμενο διάστημα στο Ινστιτούτο.

Sex Coaching

- Παλιοί και νέοι γυναικείοι οργασμοί: πώς τους βρίσκεις, πώς τους συνδυάζεις (κόλπος, τράχηλος, κλειτορίδα, στήθος, σημείο G, squirting, σημείο e).
- Μυστικά και κόλπα για τρία διαφορετικά είδη σεξ: αισθησιακό, βρώμικο, kinky sex.
- H μυστική γλώσσα του σεξ.
- Φαντασιώσεις: Oδηγός επιβίωσης.
- Η γυμναστική του αιδοίου/ του πέους.
- Γυναικείες σεξουαλικές δυσλειτουργίες: Ποιες είναι και γιατί δεν μιλάμε ποτέ γι’ αυτές;
- Τα πιο συνηθισμένα σεξουαλικά προβλήματα αντρών και γυναικών και πώς τα αντιμετωπίζουμε.

bigstock Sexy Couple Muscular Man Hold 119051321

Relationship Coaching

- H κρίση μας έχει απομακρύνει ερωτικά. Είναι τόσο σπουδαίο τελικά το σεξ; Ή μήπως του έχουμε δώσει εμείς το extra bonus;
- Του / της μιλάω και δεν με ακούει! Οι Χρυσοί Κανόνες της Επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων.
- Εγώ εξελίσσομαι, εκείνη/ος αρνείται να αλλάξει!
- Tι γίνεται όταν αρχίζει να γράφει το χρονόμετρο στις σχέσεις; Πώς θα κρατήσεις το ενδιαφέρον στο “on”;
- Ρουτίνα και καυγάδες: Oι αιτίες που φθείρονται οι σχέσεις. Πώς τα αντιμετωπίζω αυτά με πρακτικούς τρόπους;
- Aπιστία: Συμβαίνει σε όλους; Γίνεται να μη συμβεί σε μένα;
- Τελικά υπάρχει η τέλεια σχέση;

Το sex coaching απευθύνεται σε υγιείς, σύγχρονους άντρες και γυναίκες, που θέλουν να απολαύσουν την σεξουαλική τους ζωή και τις ερωτικές τους σχέσεις. Το τμήμα Sex Coaching στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο λειτουργεί σε διαφορετικά επίπεδα:

- Προσωπικές συνεδρίες (personal coaching).
- Συνεδρίες ζευγαριών.
- Ομαδικές συνεδρίες σε γκρουπ (group coaching).
- Εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Τα επόμενα σεμινάρια, που έχουν προγραμματιστεί για το κοινό, είναι το σεμινάριο σχέσεων «The Relationship Lab» στις 17 Δεκεμβρίου και το «Gay/bi Coaching» στις 7 Ιανουαρίου.

Ολόκληρος ο Φεβρουάριος είναι αφιερωμένος στην εκπαίδευση τάντρα (για την οποία κλήθηκε η δασκάλα τάντρα Ελένη Πρέκα), και αμέσως μετά ακολουθεί το σεμινάριο «Σεξ για Προχωρημένους», ένα σεμινάριο αποκλειστικά με μυστικές τεχνικές σεξ.

Διαβάστε ακόμη:

Το συχνό σεξ είναι το «κλειδί» για δυνατή μνήμη!Τα οφέλη του συχνού σεξ για τις γυναίκες

Οι 7 συνηθέστερες αιτίες απόρριψης στις σχέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ