ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον λατρεύουν σαν θεό επειδή έχει ουρά 17 εκατοστών (pics + vid)

Ένας 13χρονος Ινδός απολαμβάνει τη λατρεία των πιστών, καθώς θεωρούν ότι η ουρά του αποτελεί δώρο από τους θεούς.

Τον λατρεύουν σαν θεό επειδή έχει ουρά 17 εκατοστών (pics + vid)

Ο Αρσίντ Αλί Καν από την επαρχία Παντζάμπ έχει ουρά που ξεπερνά τα 17 εκατοστά μήκος και ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το αγόρι είναι μετενσάρκωση του πιθήκου-θεού Χάνουμαν.

1ali

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Daily Mail, ο Αρσίντ αναγκάζεται να χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι για να μετακινηθεί και υπάρχει πιθανότητα να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί η ουρά.

2ali

Ο ίδιος δηλώνει πως «ο ουρά είναι δώρο από το Θεό» και ότι τον λατρεύουν επειδή προσεύχεται και επειδή οι ευχές των πιστών γίνονται πραγματικότητα.

3ali

Ο 13χρονος πάσχει από μια διαταραχή που δεν έχει διαγνωσθεί ακόμη επίσημα. Αναγκάζεται να χρησιμοποιεί την αναπηρική καρέκλα καθώς δεν μπορεί να περπατήσει και ορισμένοι γιατροί υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται στα εύθραυστα οστά του. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι ο λόγος είναι η ουρά που προεξέχει από τη σπονδυλική του στήλη. Μία ακόμη πιθανή εκδοχή είναι η δισχιδής ράχη (δυσραφισμός) και συγκεκριμένα μια μορφή της πάθηση που ονομάζεται μηνιγγοκήλη. Η μηνιγγοκήλη εμφανίζεται όταν οι μεμβράνες ξεπροβάλλουν από μια τρύπα ανάμεσα στους σπονδύλους και μπορεί να οδηγήσει στη μερική παράλυση.

4ali

{youtube}d__ZQT_xL5I{/youtube}