ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το "έξυπνο" ποτήρι που ξέρει τι και πόσο ήπιατε χτες βράδυ! (video)

Σας έχει τύχει κάποιο πρωινό που να μην θυμάστε ακριβώς πόσο ήπιατε κατά τη νυχτερινή σας έξοδο το προηγούμενο βράδυ; Μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους έρχεται το "έξυπνο" ποτήρι, το οποίο ονομάζεται Vessyl και "υπόσχεται" να σας λέει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι ακριβώς έχετε πιει και σε τι ποσότητες τις τελευταίες ώρες.

Το "έξυπνο" ποτήρι που ξέρει τι και πόσο ήπιατε χτες βράδυ! (video)

Το Vessyl έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει μόνο του το είδος του ποτού που βάζετε μέσα του και να κρατάει αρχείο όλων των περιεχομένων του κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου, το οποίο και στέλνει αυτόματα στο κινητό σας τηλέφωνο!

Επίσης αναλύει τις θερμίδες που καταναλώνετε από τα τα ροφήματα και τα ποτά που πίνετε, την καφεΐνη που βάλατε στον οργανισμό σας καθώς και την ζάχαρη που περιείχαν τα ποτά που του βάλατε μέσα. Το ίδιο κάνει και για τις τις βιταμίνες, τις πρωτεΐνες και τα μέταλλα που περιείχαν τα ποτά που βάλατε σε αυτό.

Το Vessyl εκτελεί ακόμα μία πολύ σημαντική λειτουργία: μπορεί να σας ενημερώνει αν είστε αφυδατωμένοι και πρέπει να πιείτε νερό ή άλλα υγρά για το καλό του οργανισμού σας.

Θα έχει χωρητικότητα περίπου 370 γραμμαρίων και κοστίζει 99 δολάρια για όσους το προπαραγγείλουν. Ωστόσο, όταν βγει στην αγορά η τιμή του θα εκτοξευθεί στα 199 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Πριν τους Νεάντερταλ ο κόσμος θύμιζε... «Game of Thrones»!

Το χαρακτηριστικό στο σώμα που δείχνει ότι θα ζήσετε λιγότερο...

Πόσο πίνουν οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι. Στοιχεία του ΠΟΥ