ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έμαθε ότι είναι έγκυος και γέννησε μία ώρα αργότερα!

Αυτό που έζησε η 23χρονη Katherine Kropas από τη Βοστώνη των ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, θα το διηγείται για όλη της τη ζωή.

Έμαθε ότι είναι έγκυος και γέννησε μία ώρα αργότερα!

Την περασμένη Τρίτη πήγε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην πλάτη, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν κάποιο πρόβλημα, μέχρι που της έκαναν υπερήχους. Τότε την μετέφεραν άρον-άρον στην αίθουσα... τοκετού!

Ήταν 10:15 το πρωί. Στις 11:06 η Katherine είχε μία κόρη...

Η 23χρονη δήλωσε στον τοπικό σταθμό WVCB ότι αν και πίστευε πως όντως είχε πάρει μερικά κιλά τους τελευταίους μήνες, δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος.

Αυτό είναι κάτι σπάνιο, αλλά όχι και κάτι που δεν συμβαίνει ποτέ. Σε έρευνα επιστημόνων από το Βερολίνο, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση BMJ το 2002, από 26.462 γεννήσεις, στις 475 περιπτώσεις οι μητέρες δεν γνώριζαν ότι εγκυμονούσαν παρά μόνο μετά τον 4ο μήνα κύησης, ενώ 1 στις 2.455 δεν το γνώριζε καν μέχρι τη στιγμή του τοκετού.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνότερα σε παχύσαρκες γυναίκες, οι οποίες έχουν και ακανόνιστο κύκλο εμμήνου ρύσεως και δεν είναι συνειδητοποιημένες για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους.