ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Παντελή Παντελίδη (vid)

Τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έχασε ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητό του.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Παντελή Παντελίδη (vid)

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα φαίνεται να συνέβησαν στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης (18/02/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ.τύπου τζιπ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

{youtube}uxqsJANo3VE{/youtube}

Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π. Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, η οποία διατηρούσε ακόμη τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του Ι.Χ. ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

Λίγα λόγια για τον Παντελή Παντελίδη

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου του 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Ο Παντελής ήταν αυτοδίδακτος, μόνος του έμαθε να παίζει μουσικά όργανα, ενώ παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα τραγούδια που έλεγε ο ίδιος ή που τραγουδούσαν άλλοι σημείωναν μεγάλη επιτυχία, συνέχισε να εργάζεται στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρούσε μαζί με την οικογένεια του στη Νέα Ιωνία.

Από μικρός έγραφε τραγούδια, τα οποία βιντεοσκοπούσε και τα έστελνε στους φίλους του. Αυτοί, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, τα ανέβασαν στο YouTube, μέσα από το οποίο και έγινε γνωστός. Πολλοί ήταν τότε αυτοί που μίλησαν για το «φαινόμενο Παντελίδη», καθώς ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα που έγινε διάσημος μέσω του διαδικτύου και όχι από τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά τάλεντ σόου.

Διαβάστε επίσης:

Στον Ευαγγελισμό οι δύο κοπέλες που συνόδευαν τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη