ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάθε μέρα με το Onmed.gr, για καλύτερη υγεία

Με στόχο να φωτίσει όλα τα μείζονα θέματα της υγείας, της επιστήμης,  του φαρμάκου, των οικονομικών της υγείας και του επιχειρείν,  ξεκίνησε το ONMED.GR ένα ολοκαίνουριο θεματικό portal, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες αλλά και στους λειτουργούς υγείας.
Κάθε μέρα με το Onmed.gr, για καλύτερη υγεία

Με στόχο να φωτίσει όλα τα μείζονα θέματα τηςυγείας, της επιστήμης, του φαρμάκου, τωνοικονομικών της υγείας και του επιχειρείν, ξεκίνησε το ONMED.GR, έναολοκαίνουριο θεματικό portal.

Μέσα από το ONMED.GR θαβρείτε όλες τις απαντήσεις προκειμένου να έχετε καλλίτερη υγεία ακόμη και σεδύσκολους καιρούς, ακόμη και όταν οι πόροι είναι δυσεύρετοι.

Το ONMED.GR απευθύνεταισε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται για καλλίτερη υγεία και σε όλους τους λειτουργούςτης περίθαλψης, επιστήμονες και επαγγελματίες, επιχειρώντας να αποτελέσει μέσοπαρέμβασης στην διαμόρφωση της πολιτικής υγείας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στοκοινό, το δημοσιογραφικό επιτελείο του ONMED.GR θαπαρακολουθεί κάθε λεπτό όλες τις εξελίξεις και θα καταγράφει με εγκυρότητα τατεκταινόμενα από τον χώρο της υγείας, της πρόνοιας, της περίθαλψης, τωνεπιστημονικών εξελίξεων από την ελληνική και διεθνή αγορά, της ιατρικήςτεχνολογίας, του φαρμάκου, των επιχειρήσεων, ενώ δεν θα διστάζει να στηλιτεύειτα κακώς κείμενα από όπου και εάν προέρχονται.

Το ONMED.GR θαφιλοξενεί ακόμη, γνώμες διακεκριμένων επιστημόνων, καθηγητών οικονομικών τηςυγείας, εκπροσώπων του φαρμακευτικού κλάδου γενικότερα, ενώ σε καθημερινή βάση,θα υπάρχει διάλογος μεταξύ γιατρών και κοινού.

Το ONMED.GR ευελπιστείνα γίνει ο καθημερινός και απαραίτητος σύμβουλός σας με σοβαρότητα και αξιοπιστία,ο πιο κοντινός σας σύμμαχος για να διατηρήσετε την υγεία και την ευζωία σας.