ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζί τρέχουμε για τη ζωή

Μαζί τρέχουμε για τη ζωή
Με αφορμή τον μήνα πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος 2013), ο Όμιλος ΙΑΣΩ συμμετέχει με την Ομάδα «ΤeamΙΑΣΩ» στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ, ή στον περίπατο των 2 χλμ, που διοργανώνει, για 5η συνεχή χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «AΛΜΑ ΖΩΗΣ», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στο Ζάππειο.

Με αφορμή τον μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού (Οκτώβριος 2013), ο Όμιλος ΙΑΣΩ συμμετέχει με την Ομάδα «ΤeamΙΑΣΩ» στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ, ή στον περίπατο των 2 χλμ, που διοργανώνει, για 5η συνεχή χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «AΛΜΑ ΖΩΗΣ», την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013, στο Ζάππειο.


Με την πρωτοβουλία αυτή, «Μαζί τρέχουμε για τη ζωή- Race for the cure», ο Όμιλος ΙΑΣΩ, υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες την σημασία της πρόληψης  για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κλινικές του ομίλου, ΙΑΣΩ-Γυναικολογική-Μαιευτική, ΙΑΣΩ GENERAL & ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ διαθέτουν εξειδικευμένα κέντρα μαστού, εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας με την υποστήριξη έμπειρων και εξειδικευμένων χειρουργών-ιατρών που εγγυώνται σωστή και αξιόπιστη διάγνωση.


Σημαντικότατη είναι η γειτονία και η άμεση συνεργασία εργαστηριακών (ακτινολόγων, παθολογοανατόμων, πυρηνικών ιατρών) και κλινικών ιατρών (γυναικολόγων, ογκολόγων,χημειοθεραπευτών, πλαστικών χειρουργών κ.α) με συνεχή παρουσία στον ίδιο χώρο, καθώς και η πλαισίωση της ομάδας αυτής από ψυχολόγο για την ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών.


Ο καρκίνος του μαστού παρά τη μεγάλη συχνότητα του μπορεί να αντιμετωπιστεί, αρκεί να διαγνωστεί νωρίς. Η έγκαιρη διάγνωση είναι αποτέλεσμα της πρόληψης και εξαρτάται   από την ενημέρωση και την υπευθυνότητα της κάθε γυναίκας.


BEST OF NETWORK