ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πιο πιστός σύμμαχος των γυναικών

Έναν αξιόπιστο σύμμαχο έχουν στο πλευρό τους καθημερινά πλέον οι γυναίκες, ο οποίος τους προστατεύει από τις συνήθεις μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής. Πρόκειται για την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων DermoXEN, η οποία διανέμεται στα φαρμακεία αποκλειστικά από την αμιγώς ελληνική ELPEN.

Ο πιο πιστός σύμμαχος των γυναικών

Έναναξιόπιστο σύμμαχο έχουν στο πλευρό τους καθημερινά πλέον οι γυναίκες, ο οποίος τουςπροστατεύει από τις συνήθεις μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής, οι οποίες ανκαι φθινόπωρο είναι συχνές.




Πρόκειται γιατην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων DermoXEN, η οποία διανέμεται στα φαρμακείααποκλειστικά από την
αμιγώς ελληνική ELPEN.



Η σειρά DermoXEN, βοηθά στην αποφυγή ενοχλητικών καιενίοτε σοβαρών μολύνσεων και ερεθισμώναπό μύκητες, βακτηρίδια και άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς.







Επειδή, η φροντίδα και η υγιεινή της ευαίσθητηςπεριοχής δεν προσφέρει μόνο καθαριότητα και φρεσκάδα, αλλά πάνω απ’ όλα προφυλάσσειαπό ανεπιθύμητους παθογόνους μικροοργανισμούς, το DermoXEN προσφέρει 9 διαφορετικά, επιστημονικά ελεγμένα προϊόντα που δεν αλλοιώνουν τη φυσική άμυνα τουδέρματος διατηρώντας τη φυσιολογική ισορροπία του βλεννογόνου χάρη στο επίπεδοτου pH, ταυτόσημο με της ευαίσθητης περιοχής. Τα αυστηρώς ελεγμένα προϊόντα DermoXEN, από τηνεπιλογή της καλύτερης ποιότητας πρώτης ύλης έως την τελική διάθεση, είναι κατά 96%φυτικής προέλευσης, δεν περιέχουν Parabens και SLS/SLES, ενώ είναι υποαλλεργικάκαι ελεγμένα δερματολογικά, γυναικολογικά και κλινικά.





Σύμφωνα με την ELPEN, κάθε παρτίδα προϊόντων υπόκειταισε μεμονωμένο έλεγχο, ελαχιστοποιώντας έτσι, την πιθανή παρουσία βαρέωνμετάλλων, όπως το νικέλιο, το χρώμιο και το κοβάλτιο.