ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προνομιακές εξετάσεις μαστού από Euromedica

Στο πλαίσιο του ΜήναΠρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, η Euromedica, παρέχει εξετάσεις μαστογραφίας σε  προνομιακές τιμές σε όλα τα διαγωνιστικάκέντρα του Ομίλου στην Αττική.
Προνομιακές εξετάσεις μαστού από Euromedica

Στο πλαίσιο του ΜήναΠρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, η Euromedica, παρέχει εξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές σε όλα τα διαγωνιστικάκέντρα του Ομίλου στην Αττική.

Γι’ αυτό, από σήμερα έως τις 31 Οκτωβρίου στα διαγνωστικά κέντρα EUROMEDICA τηςΑττικής, θα παρέχονται προληπτικές εξετάσεις σε ειδικές τιμές.

Ταειδικά πακέτα εξετάσεων διατίθενται με τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

• Ψηφιακή Μαστογραφία στην τιμή των € 45
• Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών με € 55
• Αναλογική Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών στις τιμές του κρατικούτιμολογίου

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μία ιδιαίτερα συχνάεμφανιζόμενη μορφή καρκίνου, η οποία όμως αντιμετωπίζεται μεαποτελεσματικότητα, εφόσον διαγνωστεί εγκαίρως.

Οπροληπτικός έλεγχος οφείλει να αποτελεί συνήθεια για τις γυναίκες από τηνηλικία των 18 ετών. Ξεκινώντας με αυτοεξέταση του στήθους, συνεχίζοντας μεετήσια εξέταση από εξειδικευμένο γιατρό μετά τα 25 και συμπληρώνοντας τηνψηλάφηση με μαστογραφία και υπέρηχο μαστών από την ηλικία των 40 ετών, ηπρόληψη είναι το σημαντικότερο βήμα για την επιτυχή αντιμετώπιση νεοπλασματικώνευρημάτων.