ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο χειρουργείο ο τραυματίας της δολοφονικής επίθεσης

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 29χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη δολοφονική επίθεση στα γραφεια της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρου Ηρακλείου.
Στο χειρουργείο ο τραυματίας της δολοφονικής επίθεσης

Μάχη νακρατηθεί στη ζωή δίνει ο 29χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τηδολοφονική επίθεση στα γραφεια της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρου Ηρακλείου.

Οαπολογισμός της επίθεσης ήταν δυο νεκροί, ο Εμμανουήλ Καπελώνης 22 ετών και ο Γιώργος Φουντούλης 27 ετών, και ένας τραυματίαςπου χειρουργείται αυτή την ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Με τοασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε σε λίγα λεπτά στον τόπο της δολοφονικής επίθεσηςμεταφερθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Ολγα δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα ήταν ήδηνεκρό. Ο δεύτερος υπέκυψε στα τραυματά του αμέσως μόλις εισήχθη στο νοσοκομείοπαρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ αλλά και των γιατρώντου νοσοκομείου Αγ. Ολγα, να τονκρατήσουν στη ζωή.

Οι δύο νεκροί, σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν τραύματα από όπλα στο κεφάλι και στην κοιλιά

Ο29χρονος τραυματίας που μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο στο Γενικό ΝοσοκομείοΑθηνών Γ. Γεννηματάς φέρει διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο, καιδιακομίστηκε στο Γ. Γεννηματάς έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά χάνοντας πολύαίμα και βρίσκεται στο χειρουργείο.

"Είναιπαρα πολύ κρίσιμη η κατάστασή του δίνει μια μεγάλη μάχη να τού ευχηθούμε να τακαταφέρει"

σημείωσεο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος από τογεγονός.