ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 29χρονο τραυματία της επίθεσης

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας που τραυματιστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από 3 ώρες καθώς τα τραύματα του 29χρονο ήταν ιδαίτερα σοβαρά και εκτεταμένα, στην κλείδα, το στομάχι, τους πνεύμονες και την κλείδα, ενώ έγινε και σπληνεκτομή. Σημει

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 29χρονο τραυματία της επίθεσης

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»νοσηλεύεται ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας που τραυματιστηκε κατά τη διάρκειατης επίθεσης το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στηΛεωφόρο Ηρακλείου.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από 3 ώρες καθώς τα τραύματα του 29χρονοήταν ιδαίτερα σοβαρά και εκτεταμένα, στην κλείδα, το στομάχι, τους πνεύμονεςκαι την κλείδα, ενώ έγινε και σπληνεκτομή. Σημειώνεται ότι για την επέμβασηκλήθηκε και θωρακοχειρουργος από το νοσοκομείο Σωτηρία που εφημέρευε.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του 29χρονου.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη στη 01:05 και ανακοινώθηκε μετά απόπερίπου μία ώρα, αναφέρονται τα εξής:

Ο τραυματίας εροντας Αλέξανδρος 29 ετών, διεκομίσθ =με το ΕΚΑΒ στονοσοομείο, στο Τμήμα Επειγότων Περιστατικών στις 19:15 φέρων διαμπερές τραύμα,στην αριστερη θωρακοοσφυική χώρα κα στην αριστερλη υποκλείδια χώρα, ως πύλεςεισόδου- εξόδου.

Χειρουργήθηκε άμεσα από ομάδα χειρουργών και θωρακοχειρουργών καιευρέθησαν:

--κάκωση σπληνός

--τραυματισμός στομάχου

--ρήξη διαφράγματος και

-- τρεις τραυματικές ρήξεις πνεύμονος με ενδοπνευμονική αιμορραγία.

Εγινε σπληνεκτομή και αποκατστάθηκαν οι λοιπές βλάβες. Ο σθενής παρέμεινεδιασωληνωμένος και οδηγήθησε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας όπου κια θα παραμείνεινοσηλευόμενος. Θα παραολουθείται από τη χειρουργική ομάδα. Η κατάστασή τουείναι κρίσιμη.

Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφουν ο Διευθυντής της Β΄Χειρουργικής ΚλινικήςΡενος Χατζηγεωργίου και ο Διευθυντης της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής τυνοσοκομείου Σωτηρία Γεώργιος Χαμαλάκης.