ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προνομιακές εξετάσεις από την Ευρωκλινική για τον διαβήτη

Εξετάσεις σε προνομιακές τιμές μεαφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη που είναι στις 14 Νοεμβρίου, παρέχει οόμιλος της Ευρωκλινικής, οι οποίες θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013.
Προνομιακές εξετάσεις από την Ευρωκλινική για τον διαβήτη

Εξετάσεις σε προνομιακές τιμές μεαφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη που είναι στις 14 Νοεμβρίου, παρέχει οόμιλος της Ευρωκλινικής.

Η προσφορά ισχύει για όσουςτηλεφωνήσουν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουνραντεβού στο τηλ. 210 6416016 για την Ευρωκλινική Αθηνών και στο τηλ. 2106416180 για την Ευρωκλινική Παίδων.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθείέως και 31 Δεκεμβρίου 2013.

Αναλυτικά οι εξετάσεις έχουν ωςεξής:


• Για την Ευρωκλινική Αθηνών: προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζυλιωμένηαιμοσφαιρίνη, σάκχαρο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – στην τιμή των 30 ευρώ.Επίσης, διενέργεια εξέτασης καμπύλης σακχάρου (εφόσον χρειαστεί) στην τιμή των20 ευρώ και καμπύλης ινσουλίνης (εφόσον χρειαστεί) στην τιμή των 40 ευρώ. Ηπροσφορά αφορά όσους έχουν προδιάθεση για διαβήτη με οικογενειακό ιστορικόΣακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, σε γυναίκες που έχουν ιστορικό Διαβήτη κύησης καιπαχύσαρκους οποιασδήποτε ηλικίας.


• Για την Ευρωκλινική Παίδων: προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζηλιωμένηαιμοσφαιρίνη, γενική ούρων, σάκχαρο, ινσουλίνη, c πεπτίδιο και επίσκεψη σεενδοκρινολόγο – σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών προκειμένου να διερευνηθεί ανέχουν διαβήτη στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.