ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κακοποίηση γυναικών: Μιλώντας μέσα από τη γραφή

Κακοποίηση γυναικών: Μιλώντας μέσα από τη γραφή
Η αυτοβιογραφική γραφή ως μέσο στήριξης κακοποιημένων γυναικών, είναι το θέμα της ημερίδας που οργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την

Η αυτοβιογραφική γραφή ως μέσο στήριξης κακοποιημένων γυναικών, είναι το θέμα της ημερίδας που οργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας με θέμα:"μιλώντας μέσα από τη γραφή".


Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 (09:30 πμ - 15:00 μμ) στο Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα).

H Ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο “Γράφοντας μετά τη Σιωπή: Ενισχύοντας τις Δεξιότητες Αυτοβιογραφικής Γραφής ως Μέσο Στήριξης Γυναικών που Επέζησαν της Έμφυλης Βίας”.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος DAPHNE III της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό το συντονισμό του Libera Università dell'Autobiografia (Ιταλία) και με τη συμμετοχή των φορέων Provincia di Roma - Istituzione Solidea (Ιταλία), Coolabora CRL (Πορτογαλία) και Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ελλάδα), ενώ η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων συμμετέχει ως συνεργαζόμενος φορέας-εταίρος.      

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες σε κακοποιημένες γυναίκες στη χρήση της μεθόδου της Αυτοβιογραφικής Γραφής, ώστε να την ενσωματώσουν στην καθημερινή τους εργασία, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση και τη στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει εμπειρίες κακοποίησης.

Είσοδος Ελεύθερη

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Ημερίδα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ε.Δ.κ.Β.: Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

www.antiviolence-net.eu