ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κακοποίηση γυναικών: Μιλώντας μέσα από τη γραφή

Η αυτοβιογραφική γραφή ως μέσο στήριξηςκακοποιημένων γυναικών, είναι το θέμα της ημερίδας που οργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την
Κακοποίηση γυναικών: Μιλώντας μέσα από τη γραφή

Η αυτοβιογραφική γραφή ως μέσο στήριξηςκακοποιημένων γυναικών, είναι το θέμα της ημερίδας που οργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη τηςΒίας κατά των Γυναικών, το ΕυρωπαϊκόΔίκτυο κατά της Βίας με θέμα:"μιλώντας μέσα από τη γραφή".


Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθείτην Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 (09:30 πμ - 15:00 μμ) στο Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου114, Αθήνα).

H Ημερίδαδιεξάγεται στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο “Γράφοντας μετά τη Σιωπή:Ενισχύοντας τις Δεξιότητες Αυτοβιογραφικής Γραφής ως Μέσο Στήριξης Γυναικών πουΕπέζησαν της Έμφυλης Βίας”.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τησυγχρηματοδότηση του Προγράμματος DAPHNE III τηςΓενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό το συντονισμό του LiberaUniversità dell'Autobiografia (Ιταλία) και με τη συμμετοχή των φορέων Provinciadi Roma - Istituzione Solidea (Ιταλία), Coolabora CRL (Πορτογαλία) καιΕυρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ελλάδα), ενώ η Γενική Γραμματεία Ισότητας τωνΦύλων συμμετέχει ως συνεργαζόμενος φορέας-εταίρος.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι ηεκπαίδευση επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες σε κακοποιημένες γυναίκες στηχρήση της μεθόδου της Αυτοβιογραφικής Γραφής, ώστε να την ενσωματώσουν στηνκαθημερινή τους εργασία, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση και τη στήριξηγυναικών που έχουν βιώσει εμπειρίες κακοποίησης.

Είσοδος Ελεύθερη

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Ημερίδα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ε.Δ.κ.Β.: Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

www.antiviolence-net.eu