ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του Μ. Θεοδωράκη

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τη Δευτέρα με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.
Καμμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του Μ. Θεοδωράκη

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας τουΜίκη Θεοδωράκη, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τη Δευτέρα μελοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγεάις τουΜίκη Θεοδωράκη αναφέρει τα εξής:

«Ο κος Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε εχτές τομεσημέρι στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερουαναπνευστικού, μετά από σχετική οδηγία του θεράποντα ιατρού του, πνευμονολόγουΠαναγιώτη Ραπακούλια, Διευθυντή του Πνευμονολογικού Εργαστηρίου του ΙατρικούΚέντρου Αθηνών.

Νοσηλεύεται σε συμβατικό θάλαμο, απύρετος και ηκατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς ανταποκρίνεταιθετικά στη θεραπευτική αγωγή που του χορηγείται.

Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο γιαλίγες ημέρες, τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργαστηριακέςκαι απεικονιστικές εξετάσεις, υποχωρήσουν εντελώς όλα τα συμπτώματα και κριθείασφαλής η επιστροφή του στο σπίτι.»