ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια αναψυκτικά της Coca-Cola και του Nestea αποσύρονται

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε μετά την αστυνομία και η Coca-Cola σχετικά με την υπόθεση της αποστολής σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, δύο USB sticks και δύο φιαλών με αναψυκτικό που περιείχαν υδροχλωρικό οξύ.

Ποια αναψυκτικά  της Coca-Cola και του Nestea αποσύρονται

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε μετά την αστυνομία και ηCoca-Cola σχετικά με την υπόθεσητης αποστολής σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, δύο USB sticks και δύοφιαλών με αναψυκτικό που περιείχαν υδροχλωρικό οξύ.


Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει τα εξής:


Η Coca-Cola σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ελληνικής Αστυνομίαςαναφορικά με χθεσινή αποστολή σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, στην οποίαεκφραζόταν απειλή κατά προϊόντων Coca Cola light και Nestea, ενημερώνει τουςκαταναλωτές για τα ακόλουθα:

• Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε στενήσυνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

• Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προστασία τωνκαταναλωτών μας, προχωρούμε σε προληπτική απομάκρυνση όλων των μεμονωμένωνπλαστικών συσκευασιών PET 500ml των Coca-Cola light και Nestea (όλων τωνγεύσεων).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι καταναλωτές μπορούν ναεπικοινωνούν με την εταιρεία στο τηλεφωνικό της κέντρο στο νούμερο 80011-2222,χωρίς χρέωση.

Η Coca-Cola, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια τωνκαταναλωτών, διαβεβαιώνει ότι σε συνεργασία με τις αρχές θα προχωρήσει σε όποιααναγκαία περαιτέρω ενέργεια, ενημερώνοντας άμεσα το καταναλωτικό κοινό μενεότερη ανακοίνωση, εφόσον απαιτηθεί.



Διαβάστε επίσης

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Αποσύρονται μπουκάλια Coca Cola και Nestea