ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύριο στον ανακριτή τελικά ο Τομπούλογλου

Αύριο Σάββατοφαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά η απολογία  του πρώην διοικητή τουΠαίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίοςεπρόκειτο να απολογηθεί σήμερα για την υπόθεση των προσημειωμένωνχαρτονομισμάτων ύψους 25.000 ευρώ που φέρεται να έλαβε εκβιαστικά απόεπιχειρηματία.
Αύριο στον ανακριτή τελικά ο Τομπούλογλου

Αύριο Σάββατοφαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά η απολογία του πρώην διοικητή τουΠαίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίοςεπρόκειτο να απολογηθεί σήμερα για την υπόθεση των προσημειωμένωνχαρτονομισμάτων ύψους 25.000 ευρώ που φέρεται να έλαβε εκβιαστικά απόεπιχειρηματία.

Ο Τομπούλογλου– ο οποίος καθαιρέθηκε σήμερα τόσο από το ΔΣ του νοσοκομείου Αγλαία Κυριακούόσο και από την Εθνική τράπεζα στηνοποία εργαζόταν ως υπάλληλος- προσερχόμενος στα Δικαστήρια την Παρασκευή, είπεμεταξύ άλλων: «Πιστεύω στο θεό και στη δικαιοσύνη και η αλήθεια θα φανεί».

Οι κατηγορίεςπου αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος. Παρά το γεγονός ότι το ποσόείναι μικρότερο του ορίου που μπορεί να προσδώσει κακουργηματικό χαρακτήρα στηδωροδοκία, οι εισαγγελικές αρχές ξεπέρασαν το νομικό σκόπελο, καταλογίζοντάςτου ένα βαρύτερο κατηγορητήριο με την κατ' επάγγελμα απόπειρα εκβίασης,στηριζόμενες στο γεγονός ότι εκμεταλλεύθηκε το αξίωμά του για να προσπαθήσει ναεισπράξει μεγαλύτερο ποσό.


Να σημειωθεί, ότι στη διαγραφή του Χάρη Τομπούλογλου προχώρησε και η ΝέαΔημοκρατία αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι συνελήφθη για εκβίαση.