ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΟ - Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Τομπούλογλου παίρνει τη μίζα!

Σοκαριστικά και άκρως προκλητικά είναι ταστοιχεία που έρχονται στο φως για τη συνομιλία που είχε ο πρώην πρόεδροςτου νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, με τον ενδιάμεσο.
ΦΩΤΟ - Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Τομπούλογλου παίρνει τη μίζα!

Σοκαριστικά και άκρως προκλητικά είναι ταστοιχεία που έρχονται στο φως για τη συνομιλία που είχε ο πρώην πρόεδροςτου νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, με τον ενδιάμεσο.

Όπωςσας αναφέραμε και προηγούμένως, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται να τουείπε: ​«Εγώ δεν είμαι ο μ...ς, αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000ευρώ και να μην παίρνω μία. 'Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένακαι στον σύμβουλο του υπουργείου Μιχελάκο, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρείατο θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τουςκαταστρέψω».

Σύμφωναμε βίντεο που υπάρχει στη δικογραφία, ο κ. Τομπούλογλου στις 9 Δεκεμβρίου σεσυνάντησή του με τον ενδιάμεσο καταγράφηκε να λέει: «Πρέπει να έχω μίαοριστική απάντηση από αυτούς. Και αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά σεεμένα και τον γιατρό θα τους δώσω και άλλες δουλειές». Λίγες μέρεςμετά, σε γραπτό μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του νοσοκομείου στο πρόσωπο πουδιαμεσολαβεί αναφέρει: «Την τρίτη έχω ΔΣ, πρέπει να έχουμε κίνηση πριν,αν υπάρχει διάθεση. Ευχαριστώ». Σε άλλη τηλεφωνική συνομιλία του, στις16 Δεκεμβρίου, και πάλι με τον ενδιάμεσο, ο κ. Τομπούλογλου φέρεται να λέει: «Δενπρόκειται να κάνω καμία κουβέντα ... Εγώ μόνο εσένα εμπιστεύομαι. Και να τουςπεις να είναι αξιοπρεπές το ποσό και για μένα και για τον γιατρό».

Η Φωτογραφία - Ντοκουμέντο που τον καίει

Σάλοπροκαλεί τις τελευταίες ώρες φωτογραφία που έφερε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικόκανάλι και φέρεται να απεικονίζει τον Χάρη Τομπούλογλου τη στιγμή που παίρνειφάκελο. Σύμφωνα με το δικηγόρο της διαφημιστικής εταιρείας Άγη Τάτση, είναι ηστιγμή που o πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώπου είχε απαιτήσει από την εταιρεία.

Οάνθρωπος που διακρίνεται να δίνει το φάκελο στον πρώην πλέον πρόεδρο τουνοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, και φέρεται να οδήγησε στη σύλληψή του για τη μίζατων 25.000 ευρώ, «καλωδιομένος» ώστε να βιντεοσκοπηθεί ο Τομπούλογλου, φέρεταινα είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, οοποίος είχε αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ των δυο πλευρών.

Πηγή: newsbomb

Διαβάστε επίσης:

Το Σάββατο απολογείται οΤομπούλογλου

Εκτός Εθνικής Τράπεζας οΤομπούλογλου

Στον ανακριτή ο ΧάρηςΤομπούλογλου

Οιψιλικατζήδες Χάρης και Λιάπης

Τα γιαούρτια σε Άδωνι καιΤομπούλογλου

Στονεισαγγελέα ο Χάρης Τομπούλογλου

Διεγράφηαπό τη ΝΔ ο διοικητής του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού