ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Euroson School: τα μυστικά της υπερηχογραφίας σε ένα συνέδριο

Όλα τα μυστικά της υπερηχογραφίαςκαι της ελαστογραφίας, αναμένεται να ξεδιπλωθούν στην διάρκεια του διήμερου συνεδρίου– EUROSON SCHOOL  - που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza.
Euroson School: τα μυστικά της υπερηχογραφίας σε ένα συνέδριο

Όλα τα μυστικά της υπερηχογραφίαςκαι της ελαστογραφίας, αναμένεται να ξεδιπλωθούν στην διάρκεια του διήμερου συνεδρίου– EUROSON SCHOOL - που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ηυπερηχογραφία αποτελεί την αποτελεσματική λύση για τα περισσότεραπροβλήματα για όλο το σώμα και μάλισταμε καλό συντελεστή κόστους οφέλους, τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής ΕταιρείαςΜελέτης και Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική και την Βιολογία ( HSUMB) κ. Παύλος Ζουμπούλης. ΄Οσον αφορά την ελαστογραφία, αυτή σύμφωνα με τονκ. Ζουμπούλη, δικαίως ονομάζεται ατραυματική βιοψία.

Το συνέδριο απευθύνεται στουςγιατρούς όλων των ειδικοτήτων που πραγματοποιούν υπερήχους και ουσιαστικά όλη ηεκδήλωση είναι πρακτικά σεμινάρια ιδιαίτερα χρήσιμα για την επιστημονικήκοινότητα.

Στο συνέδριο- το οποίοαναμένεται να ξεπεράσει τις 300 συμμετοχές- θα συμμετάσχουν γιατροί από τηνΤουρκία, την Κύπρο, την Βουλγαρία, τα βαλκάνια και ειδικότερα την Αλβανία, τοΚόσσοβο, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

Το συνέδριο διοργανώνεταιαπό κοινού με την Τουρκική Εταιρεία Υπερήχων.