ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ορθοβιοτική στηρίζει το Spetsathlon 2014

Με την ολόθερμη συμμετοχή τριών γιατρών της Ορθοβιοτικής, υποστηρίχθηκε το Spetsathlon 2014 στο οποίο έλαβαν μέρος 400 τριαθλητές, 200 ποδηλάτες, 250 εθελοντές, ενώ 1500 επισκέπτες χειροκρότησαν τους νικητές.
Η Ορθοβιοτική στηρίζει το Spetsathlon 2014

Με την ολόθερμη συμμετοχή τριών γιατρών της Ορθοβιοτικής, υποστηρίχθηκε το Spetsathlon 2014 στο οποίο έλαβαν μέρος 400 τριαθλητές, 200 ποδηλάτες, 250 εθελοντές, ενώ 1500 επισκέπτες χειροκρότησαν τους νικητές.

Η καρδιολόγος Δρ. Δημητρακάκη Ινέτζη Αγγελική, η Παθολόγος Δρ.Bettina Krumbholts και ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Μπαδέκας ήταν κοντά σε όλους τριαθλητές που πρώτευσαν είτε στο Tρίαθλον Sprint είτε στο Tρίαθλον Endurance.

Η καρδιολόγος Δρ. Δημητρακάκη Ινέτζη Αγγελική, επιστημονικός συνεργάτης της Ορθοβιοτικής και του Νοσοκομείου Μετροπόλιταν, Καρδιολόγος, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Εξαιρετική Οργάνωση , υπέροχοι αθλητές, μήνυμα αισιοδοξίας και εθελοντισμού παράδειγμα προς μίμηση η Αθλητική Διοργάνωση των Σπετσών»

Η Παθολόγος Δρ.Bettina Krumbholts σημείωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Ιατρικό Team προς της Ορθοβιοτική που μας έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσουμε και να συμβάλλουμε σε αυτήν την σπουδαία Αθλητική Οργάνωση ,στο πανέμορφο νησί των Σπετσών. Ιδιαίτερα Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Μαρίνα Κουταρέλλη»

Από την πλευρά του ο Ορθοπεδικός Χειρούργος και επιστημονικός συνεργάτης της Ορθοβιοτικής Δρ. Μπαδέκας Αθανάσιος τόνισε χαρακτηριστικά : «Είναι χαρά μας και τιμή μας να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που συνδυάζουν την υγεία, το αθλητικό πνεύμα και αποτελούν διαφήμιση του εθελοντισμού και της συλλογικής προσπάθειας»

Το Spetsathlon 2014, συνδιοργανώθηκε από την εταιρεία Communication Lab, η οποία διοργανώνει, επίσης, το Spetses mini Marathon (10-12 Οκτωβρίου 2014) και από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), η οποία ήλεγξε άψογα την αγωνιστική διαδικασία με τρεις διεθνώς πιστοποιημένους κριτές.

Το Spetsathlon αποτελείται από τον αγώνα τριάθλου που έλαβε χώρα την Κυριακή (27/4) με δύο διαδρομές: Spetses Triathlon Sprint (750 μέτρα κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο & 5 χλμ. τρέξιμο) και Spetses Triathlon Endurance (1500 μέτρα κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο & 10 χλμ. τρέξιμο) και τον αγώνα ποδηλασίας 25 χλμ. (πλήρης γύρος του νησιού) που διεξήχθη το Σάββατο (26/4), για πρώτη φορά φέτος. Στους αγώνες τριάθλου υπήρχε και κατηγορία σκυταλοδρομίας 2 ή 3 ατόμων με πλήθος συμμετοχών.

Νικητής του 2ου Spetsathlon Sprint στους άνδρες ήταν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου με συνολικό χρόνο 01:13:40 και στις γυναίκες η Ντενίζ Δημάκη με συνολικό χρόνο 01:27:20. Ενώ, στη σκυταλοδρομία του Sprint πρώτη ήταν η ομάδα των Σταυρόπουλου – Καλδέλη - Γιαννούλη στους άνδρες και των Μπολώση – Κουσκουρίδα – Σακελλάρη στις γυναίκες. Στις μεικτές ομάδες πρώτη βγήκε η ομάδα της PUMA με τους … Καρανικόλα – Τεκερτάλης – Ορφανός.

Νικητής του 2ου Spetsathlon Endurance στους άνδρες ήταν ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης με συνολικό χρόνο 02:35:44 και στις γυναίκες η Γιώτα Χαπούπη με συνολικό χρόνο 02:59:09. Στη σκυταλοδρομία του Endurance πρώτη στους άνδρες τερμάτισε η ομάδα της Holmes Place με τους … Σιμαντήρα – Παπασάββα – Δημητριάδη και στις μεικτές ομάδες πρώτοι ήταν οι Αλεξιάδης και Ευκαρπίδου.

Το Σάββατο (26/4), στον ποδηλατικό γύρο του νησιού τον οποίο άνοιξε ο Πανελλήνιος πρωταθλητής ποδηλασίας Γιάννης Ταμουρίδης, νικητής ήταν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου με χρόνο 42:18 και 1ος Σπετσιώτης ο Γιώργος Σταναθιώτης (47:39). Πρώτη στις γυναίκες ήταν η Έλενα Κλαπανάρα με χρόνο 49:52.

Στον αγώνα τριάθλου μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Χρήστος Γαρέφης, ο Πρωταθλητής Εφήβων Άγγελος Μαυρογιάννης και η Ελένη Στασινοπούλου που κυριάρχησαν στη νεοσύστατη ηλικιακή κατηγορία 15-17 ετών, γνωστά ονόματα του αθλητισμού γενικότερα όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Αθανασία Τσουμελέκα και ο δημοφιλής ηθοποιός Πάνος Βλάχος.