ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατρός-μαϊμού εξαπατούσε ασθενείς στην Κατερίνη

Συνελήφθη ένας 52χρονος για εξαπάτηση μίας 46χρονης.

Γιατρός-μαϊμού εξαπατούσε ασθενείς στην Κατερίνη

Ο 52χρονος προσποιούμενος ότι είναι γιατρός Δημόσιου Νοσοκομείου και ότι δήθεν θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων καθώς και την πρόσληψη σε κλινική απέσπασε από τα θύματα του διάφορα χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 52χρονος με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε άλλους δεκατέσσερις πολίτες, δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων, εξετάσεων και ραντεβού, ενώ με την ίδια ιδιότητα εξαπάτησε έναν εκ των προαναφερομένων πολιτών δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε για την πρόσληψη σε κλινική συγγενικού του προσώπου.

Ακόμη, αποπειράθηκε να εξαπατήσει ιδιοκτήτη καταστήματος ιατρικών ειδών, με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε μεταξύ αυτού και των ασθενών του για την προμήθεια ειδών από το κατάστημά του ανωτέρω, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως διαπιστώθηκε, από αρχές Μαΐου του έτους 2014 έως σήμερα, ο 52χρονος απέσπασε από τα θύματα διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία ξεπερνούν το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του 52χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ