ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς ο Τζέι έχει ξετρελάνει τους Έλληνες και γιατί δεν πήγε στη Βραζιλία να δει το Γιώργο Σαμαρά

Μία θέση στην καρδιά τους και στο Facebook έχουν οι Έλληνες για τον 11χρονο Τζέι, το μικρό φίλο του ποδοσφαιριστή της Εθνικής και πρώην παίκτη της Σέλτικ Γιώργο Σαμαρά.

Πώς ο Τζέι έχει ξετρελάνει τους Έλληνες και γιατί δεν πήγε στη Βραζιλία να δει το Γιώργο Σαμαρά

Η ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους και ο πρόσχαρος χαρακτήρας του παιδιού με το σύνδρομο Down έχει συγκινήσει τους πάντες. Μάλιστα, κάποιοι δημιούργησαν σελίδα στο facebook ως Jay fans page και ήδη οι φίλοι του έχουν ξεπεράσει τις 9.000.

Ο πατέρας του, Μάρτιν Μπίτι, στη δική του σελίδα στο Facebook έγραψε σχετικά: «Our Boy has now his own fan club in Greece please give it a like and a share. Hail hail» (το αγόρι μας έχει τώρα το δικό του fan club στην Ελλάδα. Παρακαλώ κάντε ένα Like και μια κοινοποίηση).

Ο Τζέι, όπως, ανακοίνωσε ο πατέρας του παρακολούθησε το παιχνίδι της εθνική μας ομάδας, την οποία και υποστηρίζει, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η οικογένεια Μπίτι είχε προσκληθεί από την ΕΠΟ να μεταβεί στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής με την Κολομβία, αλλά τότε ο μικρός Τζέι ήταν καλεσμένος του Κωστή Ψιμόπουλου, Διευθυντή και καθηγητή φυσικής αγωγής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

JAY ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί του, ενώ ο Μάρτιν Μπίτι έκανε ποστάρισμα στο λογαριασμό του για το εν λόγω κάλεσμα κι έγραψε:

«Χθες ο Τζέι δέχτηκε πρόσκληση από Έλληνες φοιτητές του Χάρβαρντ ώστε να επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο και να παρακολουθήσει μαζί τους το παιχνίδι της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά τι Πανεπιστήμιο και τι ευγένεια. Η συμπεριφορά τους προς εμάς ήταν απίστευτη».

Και ο πατέρας του μικρού Τζέι αναφερόμενος στην πρόταση που δέχτηκε ο μικρός για να σπουδάσει στο Χάρβαρντ είεπ:

«Δυστυχώς για το Χάρβαρντ δεν έχουν μαθήματα που να αφορούν τη Σέλτικ, κάτι που απογοήτευσε τον Τζέι, ο οποίος ενημέρωσε τους λέκτορες του Χάρβαρντ ότι θα πρέπει να διαλέξει άλλο Πανεπιστήμιο ώστε να σπουδάσει το επιλεγέν αντικείμενό του. Σας ευχαριστούμε όλους στο Χάρβαρντ που μας φερθήκατε τόσο καλά χθες. Ήταν φανταστικά. Και ειδικά τον Κωνσταντίνο Ψιμόπουλο, που διοργάνωσε την ημέρα».