ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκάνδαλο με συνταξιούχο χειρουργό που φέρεται να πραγματοποιεί ακόμα επεμβάσεις

Ακόμα μια υπόθεση για ιδιώτη γιατρό που χρησιμοποιεί παρανόμως τα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων έρχεται στο φως μετά από πρόσφατη καταγγελία που έγινε από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (ΥΠΕ).

Σκάνδαλο με συνταξιούχο χειρουργό που φέρεται να πραγματοποιεί ακόμα επεμβάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας συνταξιούχος χειρουργός πραγματοποίησε παρανόμως τουλάχιστον μία επέμβαση στο "Λαϊκό" Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 29 Μαρτίου ο συνταξιούχος γιατρός με την συμμετοχή δύο αναισθησιολόγων του νοσοκομείου και έναν εργαλειοδότη, πραγματοποίησαν χειρουργική επέμβαση. Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν ότι η επίμαχη επέμβαση δεν έχει καταγραφεί στο πρόγραμμα του χειρουργείου.

Η 1η ΥΠΕ απέστειλε άμεσα επιστολή στον διοικητή του νοσοκομείου αναφέροντας όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή της και ζήτησε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.

Από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου κάλεσε σε... απολογία τον διευθυντή της κλινικής, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν παρών στο χειρουργείο. Υποστήριξε, ωστόσο, ότι η ασθενής ήταν συγγενής του συνταξιούχου γιατρού!

Πηγή: healthview.gr