ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο χειρουργείο πιθανότατα σε λίγη ώρα ο τρομοκράτης

Στο χειρουργείΟ του Ευαγγελισμού θα οδηγηθεί πιθανότατα και σε λίγη ώρα ο Νίκος Μαζιώτης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα που φέρει στο δεξί χέρι, λίγο πιο κάτω από τον ώμο.

Σύλληψη Μαζιώτη: Στο χειρουργείο πιθανότατα σε λίγη ώρα ο τρομοκράτης

Ο τρομοκράτης υποβλήθηκε σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο από τους γιατρούς του Ευαγγελισμού, οι οποίοι έκριναν ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γιατρους, έχει τρωθεί η δεξιά βραχιόνια αρτηρία, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολύ αίμα.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο Νίκος Μαζιώτης επρόκειτο να διακομιστεί στον Ερυθρό Σταυρό, που εφημέρευε, αλλά η Αντιτρομοκρατική Υπηρσσία έκρινε ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό, επειδή το συγκεκριμένο νοσοκομείο μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα.

Ο ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, λόγω διάτρησης του αλεξίσφαιρου, νοσηλεύεται στο 401 νοσοκομείο, ενώ ο νεαρός Αυστραλός που τραυματίστηκε από την ανταλλαγή πυρών νοσηλεύεται με τραύμα στο πόδι από πυροβολισμό, στο νοσοκομείο Ερυρθός Σταυρός.

Ο ίδιος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε ότι "βρισκόταν σε εστιατόριο της περιοχής και έτρωγε τη στιγμή που άκουσε τους πυροβολισμούς. Στην προσπάθειά του να μπει μέσα στο εστιατόρια για να προφυλαχθεί, δέχθηκε μια σφαίρα στο πόδι".