ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φόρεσε την αντλία ινσουλίνης στο μαγιό της και κέρδισε διαγωνισμό ομορφιάς! (pic)

Η 20χρονη Sierra Sandison κέρδισε την αναγνώριση όλων, όταν κατά τον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της "Miss Idaho" στον οποία συμμετείχε (και κέρδισε!) δεν δίστασε να φορέσει ολοφάνερα την αντλία ινσουλίνης της και να περπατήσει στην πασαρέλα με το μαγιό της χωρίς κανένα κόμπλεξ ή πρόβλημα.

Φόρεσε την αντλία ινσουλίνης στο μαγιό της και κέρδισε διαγωνισμό ομορφιάς! (pic)

Με αυτό τον τρόπο, έγινε ήδη η "μούσα" των ατόμων που ζουν με διαβήτη τύπου-1 και χρειάζεται να φορούν αντίστοιχες συσκευές αντλίας ινσουλίνης.

Ο κοινωνικός στιγματισμός υποχρεώνει πολλούς από αυτούς να κρύβουν στα ρούχα τους αυτές τις συσκευές, αλλά η νεαρή 20χρονη ήρθε να δείξει σε όλους ότι η ζωή με τον διαβήτη δεν χρειάζεται να στερεί κανέναν από τις πιο απλές, καθημερινές του συνήθειες.

Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε και εκείνη ενέσεις ινσουλίνης επειδή δεν ήθελε να την βλέπουν με μία περίεργη συσκευή συνδεδεμένη στο σώμα της. Αλλά, άλλαξε γνώμη όταν έμαθε για την περίπτωση της πρώην "Miss America" το 1999, Nicole Johnson, η οποία είχε το ίδιο πρόβλημα και φορούσε πάντα την αντλία ινσουλίνης, έστω και πολύ διακριτικά.

Η 20χρονη, όχι μόνο φόρεσε την αντλία στον διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά ανέβασε και σχετική φωτογραφία της στο facebook, με χιλιάδες ανθρώπους να την επιβραβεύουν για την κίνησή της αυτή.

rs 634x1024-140718143702-634.Sierra-Sandison-Miss-Idaho.ls.71814