ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μεσημέρι θα μεταφερθεί από τη ΜΕΘ σε θάλαμο νοσηλείας ο Γ. Καρατζαφέρης

Το μεσημέρι αναμένεται να μεταφερθεί από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε θάλαμο νοσηλείας ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Το μεσημέρι θα μεταφερθεί από τη ΜΕΘ σε θάλαμο νοσηλείας ο Γ. Καρατζαφέρης

Ο κ. Καρατζαφερης θα μείνει για λίγες ώρες ακόμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο θεράπων γιατρός του καρδιολόγος κ. Παπαμιχαήλ δήλωσε πως o πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ υπεβλήθη μετά την εισαγωγή του σε στεφανιογραφία η οποία έδειξε στένωση ενός αγγείου κι ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η αγγειοπλαστική επέμβαση με μεταλλικό νάρθηκα (στεντ) για τη διάνοιξη του φραγμένου αγγείου.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Σε χθεσινή ανακοίνωση του ΛΑΟΣ αναφέρονται τα εξής: «Χθες Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης αισθάνθηκε ελαφρά αδιαθεσία και μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε και σε στεφανιογραφία, όπου διαπιστώθηκε στένωση αγγείου. Κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοπλαστική επέμβαση (μπαλονάκι) η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ήδη, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η δε πορεία της υγείας του δεν εμπνέει καμιά απολύτως ανησυχία.»

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης θα ταξίδευε σήμερα στην Κύπρο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των 40 χρόνων από την εισβολή του Αττίλα.