ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρωκλινική Αθηνών: Πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στην Ημερίδα «Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία»

Το Πρότυπο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Ενημερωτική Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Παστέρ.

Ευρωκλινική Αθηνών: Πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού  στην Ημερίδα «Καρκίνος του Μαστού. Από την πρόληψη στη θεραπεία»

Γυναίκες κάθε ηλικίας ενημερώθηκαν για τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και τα νεότερα ιατρικά δεδομένα σχετικά με τον καρκίνο του μαστού από τους διακεκριμένους ιατρούς του Πρότυπου Κέντρου Μαστού και των άλλων τμημάτων της Ευρωκλινικής Αθηνών ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις εμπειρίες των ασθενών μέσα από την ομιλία εθελόντριας του Πανελληνίου Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Ο κύριος Παύλος Τρυποσκιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωκλινικής, επισήμανε τη σημασία της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σχετικά με τα μεγάλα θέματα υγείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Το Πρότυπο Κέντρο Μαστού αποτελεί σημείο αναφοράς γιατί διαθέτει μία υψηλοτάτου επιπέδου ιατρική ομάδα και προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στις πλέον σύγχρονες ιατρικές μεθόδους. Η Ευρωκλινική δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, τη θεραπεία και την αποκατάσταση παθήσεων του μαστού, με σεβασμό στο δικαίωμα κάθε γυναίκας να συνεχίσει να ασκεί με αυτοπεποίθηση τους πολλαπλούς ρόλους της στην οικογένεια και την κοινωνία».

Σχετικά με το Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών

To Πρότυπο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών προσφέρει ποιοτική και ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Το Κέντρο είναι στελεχωμένο με εξειδικευμένους γιατρούς που διαθέτουν αποδεδειγμένη, πολυετή εμπειρία στη διάγνωση και την αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού και καλύπτουν τις ειδικότητες της ακτινοδιαγνωστικής μαστού, της χειρουργικής μαστού, της παθολογικής ογκολογίας και της πλαστικής χειρουργικής. Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα όπως είναι ο Ψηφιακός Μαστογράφος, ο Υπέρηχος Μαστού με την τεχνική Shearwave ελαστογραφίας, η Στερεοτακτική βιοψία μαστού – Mammotome και ο Μαγνητικός Τομογράφος Μαστού.