ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο "Άγιος Βασίλης" ήρθε φέτος νωρίς στην "Ελπίδα"

Μια μέρα γεμάτη από τη μαγεία των Χριστουγέννων έζησαν χτες τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Ο "Άγιος Βασίλης" ήρθε φέτος νωρίς στην "Ελπίδα"

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη που τα γέμισε χαρά ήταν ο ερχομός του "αληθινού Άγιου Βασίλη", από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, που δεν ήρθε μόνος του, αλλά έφερε μαζί του τη γυναίκα του και τη βοηθό του, το Ξωτικό Inka.

Η δεύτερη έκπληξη ήταν τα αγόρια και κορίτσια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Αμφιλοχίας, που έπαιξαν τα πιο χαρούμενα και όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μαζί με τα παιδιά, τον Άγιο Βασίλη υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Πρέσβης της Φινλανδίας στην Ελλάδα, κύριος Pauli Makela, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε και η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

sfdtghtye

"Τα υλικά αγαθά δεν είναι τα πιο σημαντικά σήμερα... Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε οι άνθρωποι αγάπη μεταξύ μας και ο ένας να στηρίζει τον άλλον, ο ένας να βοηθά και να συμπονά τον συνάνθρωπό του, να του συμπαραστέκεται... να ζούμε όλοι μαζί μονιασμένοι μεταξύ μας και ειρηνικά", είπε μεταξύ άλλων ο Άγιος Βασίλης προς τα παιδιά και τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης.

Στα παιδιά μοιράστηκαν φυσικά πολλά δώρα και γλυκίσματα, ενώ ο Άγιος Βασίλης με τη σύζυγο και το Ξωτικό του, πέρασαν απ' όλα τα δωμάτια του νοσοκομείου, μοιράζοντας επιτραπέζια παιχνίδια στα παιδιά.