ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ο Έμπολα είναι δημιούργημα των ΗΠΑ

«Ο ιός Έμπολα δημιουργήθηκε για λογαριασμό της αμερικανικής κυβνέρνησης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ψεκάζουν με τον ιό και μάλιστα επέλεξαν ως τόπο διεξαγωγής του μεγάλου αυτού βιολογικού πειράματος την Αφρική.»

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ο Έμπολα είναι δημιούργημα των ΗΠΑ

Σε αυτό το απίστευτο συμπέρασμα κατέληξαν οι συνεργάτες του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, το οποίο, μάλιστα, αναμεταδόθηκε από την κρατική βορειοκορεατική τηλεόραση «KCNA», προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες της Βόρειας Κορέας.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ήδη από την προεδρία του Ρόναλντ Ρήγκαν, οι ΗΠΑ είχαν ανακαλύψει έναν «πρόγονο» του ιού Έμπολα, με σκοπό «να εξαπολύσουν βιολογικό πόλεμο».

«Είναι η ώρα οι ΗΠΑ να τεθούν προ των ευθυνών τους και να δικαστούν για τη συνεχή παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην οποία προβαίνουν», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Βόρεια Κορέα ήταν από τις πρώτες χώρες που πήρε ισχυρά μέτρα κατά του ιού, καθώς έκλεισε τα σύνορα προς όλους τους επισκέπτες και έθετε σε καραντίνα όποιον περνούσε εντός της βορειοκορεατικής επικράτειας.