ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mediterranean College - Σχολή Παιδαγωγικών: Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 - "Χαμόγελο" και ευαισθησία ανοίγουν την "Aγκαλιά" ενός παιδιού.

Mediterranean College - Σχολή Παιδαγωγικών: Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε σημαντικά κοινωνικά γεγονότα και σε ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, το Mediterranean College στέκεται πάντα δίπλα και αναλαμβάνει με ευθύνη τη στήριξη των μη-κερδοσκοπικών και φιλανθρωπικών οργανισμών ενισχύοντας -μέσα από εκδηλώσεις που διοργανώνει- το έργο τους.

Τα φετινά Χριστούγεννα όχι μόνο δεν αποτελούν εξαίρεση στο σημαντικό αυτό κοινωνικό σκοπό, αλλά μέσω της Σχολής Παιδαγωγικών του, το Mediterranean College θα στηρίξει δύο μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς με σημαντική αποστολή που αφορά στο μέλλον αυτού του τόπου, τα παιδιά! Τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά».

Ένα τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 & 17 Δεκεμβρίου 2014 στο ισόγειο των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου στην οδό Πελλήνης 8.

Αρωγοί στην όλη προσπάθεια η εταιρία φυσικών καλλυντικών Fresh Line, τα έσοδα από από τα προϊόντα της οποίας θα διατεθούν στο Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά», το κατάστημα υφασμάτων «Αφοι Ελμαλόγλου», ενώ στη διάρκεια του Bazaar θα διατίθενται προς πώληση και χειροποίητα προϊόντα από τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου από τις 11π.μ. έως τις 6μ.μ. σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στο κέντρο της Αθήνας (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, στον πεζόδρομο) για τρεις ημέρες γεμάτες μοναδικά στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μπισκότα, στεφάνια και πολλά άλλα.