ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκανε «αποχαιρετιστήριο πάρτι» για το στήθος της πριν τη διπλή μαστεκτομή (εικόνες, βίντεο)

Η 27χρονη Claira Hermet, παρουσιάστρια του BBC στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, υποβλήθηκε σήμερα σε προληπτική διπλή μαστεκτομή. Έχει χάσει τη μητέρα και την αδερφή της από καρκίνο του μαστού και προχώρησε στην επέμβαση καθώς έμαθε ότι έχει κληρονομήσει το επικίνδυνο γονίδιο BRCA 1 που αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης της νόσου.

Έκανε «αποχαιρετιστήριο πάρτι» για το στήθος της πριν τη διπλή μαστεκτομή (εικόνες, βίντεο)

Όμως δεν μεμψιμοιρεί για την εξέλιξη αυτή. Αντιθέτως, αποφάσισε να οργανώσει ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό πάρτι για να «τιμήσει» και να αποχαιρετήσει το στήθος της όπως πιστεύει ότι του αξίζει!

Γράφοντας στο προσωπικό της website αλλά και στην ιστοσελίδα του BBC, μοιράζεται με τον κόσμο την ιστορία της ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να εκλογικεύσουν τους φόβους τους και να ανακτήσουν τη δύναμη, τον έλεγχο και την αυτοπεποίθησή τους.

Το πάρτι στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν cupcakes σε σχήμα... μαστού και με την οικοδέσποινα να ποζάρει επιδεικνύοντας το πλούσιο μπούστο της.

Hermet2
hermet3

Όσο ακραία κι αν θεωρήσουμε την κίνηση της Hermet, τα κίνητρά της είναι αξιοθαύμαστα και οι σκοποί της αγαθοί. Δηλώνει πως δεν φοβάται πια αλλά αντίθετα νιώθει ότι ο ρόλος της στην προστασία της υγείας της είναι πιο ενεργητικός από ποτέ.

{youtube}D53T1tWuJxo{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

Ποιες διάσημες άγγιξε πρόσφατα ο καρκίνος του μαστού