ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ωνάσειο θα καλύψει πλήρως την επέμβαση του 12χρονου

Πλήρως θα καλύψει το Ωνάσειο, το κόστος της επέμβασης που χρειάζεται ο 12χρονος από την Ζάκυνθο, όπως δηλώνει η διοίκησή του.

Το Ωνάσειο θα καλύψει πλήρως την επέμβαση του 12χρονου

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του, το Ωνάσειο απαντά σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες γίνεται έκκληση για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Σπύρου Μαρούδα από τη Ζάκυνθο ο οποίος πρόκειται να χειρουργηθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα τον ερχόμενο μήνα.

«Το Ωνάσειο, για μία ακόμη φορά, θα καλύψει εξ' ολοκλήρου το κόστος νοσηλείας, αντίστοιχα όπως έχει ήδη πράξει για τις προηγούμενες νοσηλείες, αλλά και για όλες τις επισκέψεις του μικρού ασθενούς στα Εξωτερικά Ιατρεία του Ωνασείου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Με ήδη ειλημμένη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΩΚΚ από τον Οκτώβριο 2014 στο πλαίσιο του κοινωφελούς χαρακτήρα του Νοσοκομείου, τα νοσήλια και το κόστος της χειρουργικής επέμβασης (συμπεριλαμβανόμενων των ιατρικών αμοιβών) καλύπτονται εξ' ολοκλήρου από το Νοσοκομείο. Το χειρουργείο έχει προγραμματιστεί για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2015 μετά από συνεννόηση με την οικογένεια» αναφέρει η διοίκηση του Ωνασείου.