ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικές φωτογραφίες: Έπαθε φρικτά κρυοπαγήματα αφού αποκοιμήθηκε στους -30

Η κατανάλωση αλκοόλ πρέπει να διέπεται από υπευθυνότητα και σύνεση για να αποφύγουμε αρνητικές συνέπειες, όπως ο πονοκέφαλος της μέθης, η επικίνδυνη οδήγηση ή –όπως συνέβη στην περίπτωση μιας νεαρής Αυστραλέζας– τα κρυοπαγήματα και ο κίνδυνος ακρωτηριασμού!

Σοκαριστικές φωτογραφίες: Έπαθε φρικτά κρυοπαγήματα αφού αποκοιμήθηκε στους -30

Η νεαρή κοπέλα ταξίδευε στον Καναδά και έπειτα από μια βραδιά ξέφρενης μέθης στην επαρχία Σασκάτσουαν, αποκοιμήθηκε έξω από ένα μπαρ, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους -30 βαθμούς Κελσίου, χωρίς να φορά μπουφάν ή γάντια.

Φυσικά η κοπέλα χρειάστηκε επείγουσα ιατρική βοήθεια, καθώς έπαθε σοβαρά κρυοπαγήματα στα χέρια. Το όνομα της νεαρής δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Ο ιατρός που την ανέλαβε την προειδοποίησε ότι τα δάχτυλά της θα αρχίσουν να πρήζονται πριν σχηματιστούν φρικτές φλύκταινες.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που ακολουθούν, τις οποίες δημοσίευσε η κοπέλα στο Imgur, αποτυπώνουν τη διαδικασία σχηματισμού του κρυοπαγήματος στα χέρια της.

Πλέον, οι πληγές στα χέρια της νεαρής έχουν αρχίσει να επουλώνονται, όμως υπάρχει ακόμη κίνδυνος να χάσει το αριστερό μικρό της δάχτυλο και το άκρο από το μεσαίο αριστερό της δάχτυλο.

frost1

Η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου 20 λεπτά αφού εντοπίστηκε η κοπέλα.

frost2

Τα δάχτυλα της κοπέλας έχουν αρχίσει να πρήζονται.

frost3

Το οίδημα είναι πλέον εκτεταμένο και στα δύο χέρια της κοπέλας.

frost6

Ο γιατρός άνοιξε τις φλύκταινες με νυστέρι ώστε να απελευθερωθεί το συσσωρευμένο πύον. Πλέον οι πληγές στα χέρια της έχουν αρχίσει να επουλώνονται.

Διαβάστε επίσης:

Υποθερμία: Τι μπορεί να την προκαλέσει και πώς θα την αντιμετωπίσετε
Έχετε συχνά υποθερμία; Δείτε τι σημαίνει