ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής Αθηνών κερδίζει την προτίμηση των ασθενών

Η Ευρωκλινική Αθηνών, ένα από τα πιο σύγχρονα ιδιωτικά διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα, διαθέτει Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής Αθηνών κερδίζει την προτίμηση των ασθενών

Η στρατηγική τοποθεσία της Ευρωκλινικής στο κέντρο της Αθήνας διασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε ένα άρτια οργανωμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που προσφέρει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση για κάθε έκτακτο και οξύ πρόβλημα υγείας χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Παύλος Τρυποσκιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωκλινικής: «Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής είναι σε εικοσιτετράωρη ετοιμότητα αποτελώντας την κορυφαία επιλογή για χιλιάδες ασθενείς στην «καρδιά» της Αθήνας. Αποστολή μας είναι η σωστή διάγνωση και η άμεση θεραπευτική αντιμετώπιση γιατί στα επείγοντα περιστατικά κάθε λεπτό μετράει. Αυτό το διασφαλίζουμε χάρη στο υψηλής εξειδίκευσης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας, τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και την άρτια οργάνωση. Καθημερινά κερδίζουμε την εμπιστοσύνη μεγάλου αριθμού ασθενών γιατί καταφέρνουμε να σώζουμε ανθρώπινες ζωές. Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής είναι η ασφαλής επιλογή που συνδυάζει υψηλού επιπέδου φροντίδα υγείας σε τιμές που σέβονται τον ασθενή».

Με το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ευρωκλινικής Αθηνών μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στον τετραψήφιο αριθμό άμεσης βοήθειας 1011, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ασθενών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, η Ευρωκλινική προσφέρει δυνατότητα διακομιδής με ασθενοφόρο και δωρεάν πάρκινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ