ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα συνεργασία του Τομέα Υγείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ με την εταιρεία «ΚΑΛΟΥΣΟΣ»

Με μια ακόμη σημαντική συνεργασία, με τη γνωστή εταιρεία «ΚΑΛΟΥΣΟΣ-ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ», ενισχύει τη δυναμική του ο Τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά!

Νέα συνεργασία του Τομέα Υγείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ με την εταιρεία «ΚΑΛΟΥΣΟΣ»

Η νέα αυτή μεγάλη συνεργασία αφορά κυρίως στους σπουδαστές της ειδικότητας «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή», ειδικότητα στην οποία τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ξεχωρίζουν ως προς το επίπεδο σπουδών που παρέχουν –και κυρίως ως προς τα υψηλά ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης που εξασφαλίζουν!

H «ΚΑΛΟΥΣΟΣ -ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ» έχει την έδρα της στην Αθήνα και δραστηριοποιείται σε όλη την επικράτεια για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων και των αναλώσιμων υλικών, εστιάζοντας στους τομείς της Καρδιολογίας και της Φυσικοθεραπείας.

kalousos

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της «ΚΑΛΟΥΣΟΣ» με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, η εταιρεία θα προσφέρει δωρεάν μεγάλη ποσότητα αναλώσιμων υλικών για το εργαστήριο Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, καθώς και φορητό μηχάνημα tens. Επιπλέον, οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας, γεγονός που επιβεβαιώνει την ολοκληρωμένη κατάρτιση που λαμβάνουν οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στους σπουδαστές του Τομέα Υγείας, το κορυφαίο portal ευρέσεως εργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, www.thejobcenter.gr , αλλά και το ευρύ δίκτυο ισχυρών συνεργαζόμενων εταιρειών -όπως «VIMAFLEX», «ΚΑΛΟΥΣΟΣ-ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ», κ.ά- δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια καταξιωμένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον κλάδο της Φυσικοθεραπείας!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά: Φίλωνος 39 -Τηλ.: 210 4120313, 210 4120714
www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxinipeiraia