ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τηλεφωνική γραμμή στήριξης για τον καρκίνο του μαστού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προσφέρει την Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης με την ευγενική χορηγία της Roche.

Τηλεφωνική γραμμή στήριξης για τον καρκίνο του μαστού

Η τηλεφωνική αυτή γραμμή (210 8253 253) παρέχει ψυχολογική στήριξη τόσο στις γυναίκες με εμπειρία του καρκίνου του μαστού, όσο και στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον. Επίσης, παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για τα ασφαλιστικά, τα εργασιακά θέματα που ενδιαφέρουν τις γυναίκες που νοσούν, τις παροχές και τα προνόμια που δικαιούνται, ενώ αξιολογεί και προωθεί τα αιτήματα στη γραμμή Νομικής Στήριξης του συλλόγου.

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Το σύνθημα στο «Άλμα Ζωής» είναι η «ζωή με ποιότητα». Έμπειροι ψυχολόγοι – ψυχοθεραπευτές και κοινωνικοί λειτουργοί μπορούν να στηρίξουν τόσο την ίδια τη γυναίκα όσο και τα μέλη της οικογένειάς της δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Διαβάστε επίσης:

Καρκίνος του μαστού: Ποιες είναι οι πρώτες ενδείξεις